herneenverso ja salaatit
valkosipulia monessa muodossa
Vitarion tuotteita hedelmiä, vihanneksia ja salaattia
kananmuna
tuoretta salaattia
inkivääri
penne tricolor pastaa
croissant
suolaa ja pippurisekoitusta
pastoja
kymäsavulohi
Hedelmäpaloja vartaassa
Luomu Ruispaakari ruispalaleipä
kuivamauste
tikkuperuna
Hedelmiä melonissa

Palvelutukku Kolmio on ruokaa valmistaviin asiakkaisiin keskittynyt täyden palvelun toimitustukku Lahden Kujalassa. Laaja tuotevalikoima koostuu korkealaatuisista ja aina edullisista PATU-tuotteista, teollisuuden tutuista tuotemerkeistä sekä paikallisten tuottajien omista tuotteista aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Lähituottajat ovat tärkeässä roolissa Palvelutukku Kolmion tuotevalikoimassa.

– Meidän asiakas voi hyvillä mielin mainostaa lähituottajien raaka-aineista valmistettua ruokaa, kun ne tulevat meidän kautta oikeasti lähitiloilta.

Lue koko juttu Palvelutukku Kolmion palvelulupauksesta tästä linkistä

Uusi vuosi ja uusia kujeita

29.12.2017

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menneestä vuodesta ja toivotamme onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta!

Jotta pystyisimme palvelemaan teitä jatkossa entistä paremmin, olemme aikaistaneet muutamien tuotteiden tilausaikoja. Kalajalosteet tulee tilata 48h rytmillä saatavuuden varmistamiseksi. Valmixin leikatut tuoretuotteet tulee tilata jatkossa edellisenä arkipäivänä klo 13 mennessä. Jatkossa tuttu myyntitiimimme palvelee teitä arkisin klo 7-15.

Muistakaan merkitä huhtikuun 20. päivä kalentereihinne! Tuolloin Erja Lyytinen päästää April Bluesin valloilleen kevään messuillamme!

Loppuvuosi 2017 ja vuodenvaihde 2017-2018

 

6.12.2017 juhlimme Suomen 100. Itsenäisyyspäivää ja keskiviikon reitit toimitetaan tarvittaessa torstaina 7.12.2017.

Ennen Joulua viimeinen toimituspäivämme on perjantai 22.12.2017. Joulun jälkeen ensimmäinen toimituspäivä on keskiviikko 27.12.2017.

1.1.2018 vietämme Uudenvuodenpäivää ja maanantain reitit toimitetaan tarvittaessa tiistaina 2.1.2018.

 

Vihanneskolmio Oy 40 v – muutoksen tuulia

15.9.2017

Palvelutukku Kolmion henkilökunta juhlisti tänään Vihanneskolmio Oy:n 40-vuotispäiviä kakkukahvien merkeissä. Vihanneskolmio Oy on rekisteröity kaupparekisteriin 16.9.1977. Täysien vuosikymmenten täyttyminen tuo samalla myös muutoksia ja vie meitä Palvelutukku Kolmiolaisia kohti uudistuvaa ja innostavaa tulevaisuutta. Yrityksen perustajaperheen jäsenet ovat päättäneet myydä osakekantansa Suomen Palvelutukkurit Oy:lle. Yrityskaupan johdosta Palvelutukku Kolmion perusta on entistä vankempi, kuuluihan Vihanneskolmio Oy 20-vuotta sitten perustetun Suomen Palvelutukkurit Oy:n perustajajäseniin. Yrityskaupan myötä Palvelutukku Kolmion toimitusjohtaja vaihtuu Jarmo Lounevan jäädessä eläkkeelle. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ilpo Paasolainen, joka aloittaa tehtävässä 15.9.2017. Samassa yhteydessä Palvelutukku Kolmion myyntipäälliköksi on nimitetty Erkki Leppänen. Myynnissä asiakkaitamme palvelee vanha ja tutuksi tullut myyntitiimimme: Pirkko, Nea, Mila ja Teemu sekä vahvistuksena uusi harjoittelijamme Elina.