Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala – Miksi valita Palvelutukku Kolmio keittiötukkuriksi?

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, jonka toiminta-alue kattaa alueet Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Laaja tuotevalikoima ja nopeat toimitukset

Palvelutukku Kolmiolta saat kaikki suurkeittiöiden, ravintoloiden ja muiden tarvitsemat tuotteet yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman mm. myllytuotteita, kaloja ja lihoja, mehuja, alkoholijuomia, hedelmiä, vihanneksia ja erilaisia mausteita. Toimitamme tilauksesi nopeasti ja luotettavasti, jopa saman päivän aikana. Tiedämme, että juuri tuoreilla tuotteilla on suuri merkitys keittiössä. Siksi huolehdimme siitä, että tuoretuotteet, kuten kasvikset ja juurekset, saapuvat keittiöösi mahdollisimman nopeasti. Näin voit varmistaa, että käytössäsi on aina parhaat ja tuoreimmat raaka-aineet ruoanvalmistukseen.

Hintojen lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua

Palvelutukku Kolmio on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen paitsi kilpailukykyiset hinnat, myös kokonaisvaltaista palvelua. Tavoitteenamme on auttaa sinua menestymään omassa liiketoiminnassasi ja siksi haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista tukea. Olit sitten ravintoloitsija, kokki tai muu keittiön vastuuhenkilö, voit luottaa meidän ammattitaitoomme ja sitoutumiseemme asiakkaidemme menestykseen.

Yhteystietomme ovat aina helposti saatavilla, joten voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa. Asiantunteva myyntitiimimme auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit tehdä tilauksesi kätevästi nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Tarjoamme joustavat ja käyttäjäystävälliset tilausmahdollisuudet, jotta voit hoitaa tilauksesi juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tervetuloa asiakkaaksemme Palvelutukku Kolmioon! Ota yhteyttä myyntiimme numerossa: 03 871 370. Valitse tuorein ja luota ammattilaisiin!