Palvelutukku Kolmion tarjoamat palvelut

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Toimitamme mm. kaikki lounasravintoloiden, grillien ja suurkeittiöiden tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Parhaimmillaan saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän kuluessa. Tilaukset meille hoituvat nettikaupassa, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Toimitusalueemme on Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Paluukyydeissä noudamme alueen tuottajilta paikallisia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme.

Ainutlaatuisena palvelulupauksena tarjoamme asiakkaillemme nopean toimituksen ja laadukkaat tuotteet. Vahvuutemme tuoretuotteissa on se, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Ymmärrämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, siksi panostamme aina tuoreimpien tuotteiden toimittamiseen. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista laatua ruoanvalmistukseen. Valitse siis Palvelutukku Kolmio, kun haluat varmistaa raikkaiden ja korkealaatuisten tuotteiden saapumisen keittiöösi.

Reilu ja kokonaisvaltainen palvelu

Haluamme tarjota asiakkaillemme hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että meillä on aina aikaa kuunnella tarpeitasi ja auttaa sinua löytämään parhaiten sopivat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja ystävällistä, ja heidän avullaan voit tehdä tukkutilauksesi helposti ja vaivattomasti.

Olemme ylpeitä tarjotessamme täyden palvelun tukkuliikettä. Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saamme vastata tarpeisiisi. Palvelumme kattaa laajan tuotevalikoiman, nopean toimituksen ja henkilökohtaisen palvelun. Sinun menestyksesi on tärkeää meille, ja haluamme olla osa sitä tarjoamalla sinulle parhaat mahdolliset palvelut.

Ota yhteyttä!

Haluamme kutsua sinut tutustumaan valikoimaamme ja palveluihimme. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuosien ajan, ja asiakaspalautteemme on ollut erinomaista. Uskomme vahvasti, että valitessasi Palvelutukku Kolmion, saat parasta mahdollista palvelua ja tuotteita. Voit ottaa yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370, ja he auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi ja tarpeissasi. Tervetuloa asiakkaaksemme ja kokeile itse, miten voimme auttaa sinua menestymään!