Palvelutukku Kolmio

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Tavoitteemme on toimittaa asiakkaillemme kaikki tarvitsemansa tuotteet yhdessä sovitussa rytmissä samassa kuormassa. Toiminta-alueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet. Tilaukset Palvelutukku Kolmiolle hoituvat helposti ja vaivattomasti nettikaupan, puhelimen, sähköpostin tai erilaisten tilausjärjestelmien avulla. Palvelulupauksemme alueellamme on tarjota asiakkaillemme reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Täyden palvelun tukkuliike

Palvelutukku Kolmio ei ole pelkästään tukkuliike, vaan haluamme olla arvostettu ja luotettava kumppani kaikenlaisille alueemme ravintolatoimijoille. Tarjoamme asiakkaillemme enemmän kuin kilpailukykyiset hinnat – haluamme olla mukana tuottamassa menestystarinoita. Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaillemme tuoretuotteita, joissa vahvuutemme on nopea toimitusaika. Tuotteen tuoreus on tärkeää, sillä tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan. Valitsemalla Palvelutukku Kolmion, valitset tuoreuden ja laadun.

Ota yhteyttä ja tilaa, me toimitamme nopeasti ja varmasti!

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi keittiötuotteet alueellamme. Haluamme olla sinulle luotettava kumppani, jonka avulla voit menestyä omassa liiketoiminnassasi. Ota yhteyttä myyntiimme numeroon 03 871 370 ja anna meidän auttaa sinua löytämään parhaat tuotevaihtoehdot tarpeisiisi. Valitse Palvelutukku Kolmio ja voit olla varma laadusta, nopeasta toimituksesta ja kilpailukykyisistä hinnoista. Tervetuloa asiakkaaksemme!