Meistä

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka kuuluu valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki suurkeittiöiden, lounasravintoloiden tai vaikkapa grillien tarvitsemat tuotteet yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet. Integroituneen ja tehokkaan toimitusketjun ansiosta voimme taata tuotteiden nopean ja laadukkaan toimituksen suoraan asiakkaidemme keittiöön.

Yksi ainutlaatuinen palvelulupauksemme piirre on tuoretuotteiden saatavuus. Tänään pilkottu tai kuorittu kasvis ja juures on asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tiedämme, että tuoretuotteiden laatu on elintärkeää ruoanvalmistuksessa. Siksi panostamme jatkuvasti tuotteidemme tuoreuteen ja laatuun. Erikoisosaamisemme tällä alueella mahdollistaa sen, että voimme tarjota juuri Sinun keittiöösi kaikista tuoreimmat ja korkealaatuisimmat tuotteet. Olipa kyseessä sitten marjat, hedelmät, vihannekset tai juurekset, voit luottaa siihen, että Palvelutukku Kolmiosta saat aina raikkaimmat vaihtoehdot. Valitse meidät, niin valitset tuoreuden ja laadun.

Reilu ja kokonaisvaltainen palvelu

Hintojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään. Palvelutukku Kolmio haluaa olla enemmän kuin pelkkä tukkuliike – haluamme olla aktiivinen kumppani ja tukea asiakkaitamme kaikilla osa-alueilla. Meille asiakas on aina etusijalla, ja pyrimme ymmärtämään kunkin asiakkaamme yksilölliset tarpeet ja toiveet. Laaja tuotevalikoimamme ja joustavat toimitusmahdollisuutemme mahdollistavat sen, että voimme räätälöidä juuri sinun keittiöösi sopivan kokonaisratkaisun. Tarjoamme myös henkilökohtaista neuvontaa ja asiakastukea, jotta voimme vastata kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa sinua valitsemaan parhaat tuotteet ja ratkaisut keittiöösi.

Tule mukaan asiakkaaksemme ja koe itse Palvelutukku Kolmion tarjoama reilu ja kokonaisvaltainen palvelu. Olipa kyseessä sitten nettikauppa, puhelin, sähköposti tai tilausjärjestelmä, voit olla varma, että saat aina parasta mahdollista palvelua. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370 ja anna meidän näyttää, kuinka voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.