Vahvuus laajassa tuotevalikoimassa

Palvelutukku Kolmio on Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, jonka tärkeänä tehtävänä on tarjota asiakkailleen laaja ja monipuolinen suurkeittiön tuotevalikoima. Laadukas ja kattava tuotevalikoimamme kattaa kaiken, mitä suurkeittiössä tarvitaan raaka-aineista aina valmiisiin tuotteisiin asti. Meiltä löydät niin kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja alkoholijuomat, mausteet kuin kattaustarvikkeetkin, jotka ovat tärkeä osa keittiösi valikoimaa. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme toimittamaan tilaamasi tuotteet varmasti ja nopeasti, viimeistään seuraavaksi päiväksi. Tämä varmistaa, että keittiösi on aina varustettu tuoreilla ja laadukkailla raaka-aineilla.

Luotettava ja sujuva tilausprosessi

Meille asiakkaiden tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää, ja siksi olemme panostaneet helppoon ja sujuvaan tilausprosessiin. Tilausten tekeminen onnistuu kätevästi nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita itsellesi sopivimman tavan tilata tarvitsemasi tuotteet.

Olemme alueellinen toimija, ja toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan. Tämä mahdollistaa nopeat ja luotettavat toimitukset asiakkaillemme. Lisäksi paluukyydeissä noudamme paikallisilta tuottajilta alueen parhaita tuotteita, jotka täydentävät valikoimaamme.

Yhteenvetona voimme sanoa, että Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa suurkeittiöille monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman. Tilatessasi meiltä voit luottaa siihen, että saat tilauksesi nopeasti ja varmasti. Lisäksi tarjoamme sinulle reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, jonka tarkoituksena on auttaa sinua menestymään. Tervetuloa asiakkaaksemme – ota yhteyttä myyntiimme numerossa: 03 871 370.