Meistä

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään keittiössään. Meidän ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme on, että pystymme toimittamaan tuoreimmat tuotteet suoraan asiakkaidemme keittiöihin. Ymmärrämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja siksi panostamme siihen, että voit aina valita tuoreimmat vaihtoehdot valikoimastamme.

Tuotteidemme monipuolisuus ja laatu

Panostamme tuotteidemme monipuolisuuteen ja laatuun, jotta voimme vastata erilaisten keittiöiden tarpeisiin. Yhteistyömme alueen paikallisten tuottajien kanssa mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme myös paikallisia ja sesonginmukaisia tuotteita. Tiedämme, että asiakkaamme arvostavat laadukkaita ja lähellä tuotettuja raaka-aineita, ja siksi haluamme olla mukana vahvistamassa alueellista ruokakulttuuria tarjoamalla laadukkaita tuotteita suoraan lähituottajilta.

Helppo tilaaminen ja nopeat toimitukset

Palvelutukku Kolmio haluaa tehdä tilaamisesta mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa asiakkaillemme. Voit hoitaa tilauksesi helposti nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai käyttämällä erilaisia tilausjärjestelmiä, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi.

Panostamme myös nopeisiin toimituksiin, jotta voit saada tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti keittiöösi. Parhaimmillaan tuotteet voivat olla sinulla jopa saman päivän aikana. Haluamme varmistaa, että keittiösi voi jatkuvasti tarjota asiakkaillesi laadukkaita ja tuoreita ruokia, ja siksi pyrimme tekemään tilaamisesta ja toimittamisesta mahdollisimman sujuvaa ja nopeaa.

Joten, kun haluat varmistaa keittiösi menestyksen, valitse Palvelutukku Kolmio. Luotettavat toimituksemme, laaja ja laadukas tuotevalikoimamme sekä kokonaisvaltainen palvelumme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370 ja astu mukaan asiakasperheeseemme, jossa arvostamme juuri sinun menestystäsi!