Miksi valita Palvelutukku Kolmio?

Palvelutukku Kolmio tarjoaa täyden palvelun tukkuliikkeenä laadukkaita elintarvikkeita asiakkailleen. Toimimme valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluvana yrityksenä, mikä takaa luotettavuuden ja ammattitaidon kaikissa toimituksissamme. Tuotteiden hankkiminen meiltä on vaivatonta ja tehokasta, sillä toimitamme tuotteet asiakkaillemme samassa kuormassa sovitun rytmin mukaisesti. Asiakkaanamme voit luottaa ripeyteemme ja toimitusvarmuuteemme.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueella, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan toimitusalueillamme, on nopea ja varmatoiminen palvelu tuoretuotteissa. Uskomme, että tuoreet raaka-aineet ovat avainmenestys keittiössäsi, ja siksi tarjoamme aina vain parasta valikoimassamme.

Kattava valikoima erilaisia tuotteita

Palvelutukku Kolmiosta löydät kaiken tarvittavan: Valikoimastamme löytyvät niin juurekset, vihannekset, liha- ja kalatuotteet kuin lähiruokaakin. Voit tilata kaikki tarvitsemasi tuotteet helposti nettikauppamme kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. Meillä on myös erilaisia tilausjärjestelmiä, jotka tekevät tilaamisesta vieläkin sujuvampaa ja nopeampaa. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä myyntiimme ja saada apua tilausten tekoon sekä tuotteisiin liittyviin kysymyksiin. Toimitusalueemme takaa nopean ja joustavan palvelun alueemme ravintoloille, grilleille, suurkeittiöille ja muille. Lisäksi paluukyydeissämme noudamme paikallisilta tuottajilta alueen parhaimpia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita ja tuoreita tuotteita sekä reilua ja asiantuntevaa palvelua kaikilla yhteydenottotavoillamme.

Tervetuloa Palvelutukku Kolmion asiakkaaksi ja kokeile palvelujamme jo tänään! Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370 ja varmista, että tuotteet saapuvat nopeasti ja luotettavasti juuri sinulle.