Palvelutukku Kolmio: Täyden palvelun tukkuliike

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Toimitamme kaikki ravintoloiden tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme helposti ja tehokkaasti yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Paras palvelumme kiteytyy nopeissa toimituksissa, joiden ansiosta saat tarvitsemasi tuotteet jopa saman päivän aikana. Tilaukset voi helposti hoitaa nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostitse tai erilaisten tilausjärjestelmien avulla.

Palvelutukku Kolmio palvelee asiakkaita Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Toimitusalueemme kattaa laajan alueen varmistaen, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat tuotteensa nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi panostamme paikallisuuteen ja kestävään kehitykseen. Noudamme paluukyydeissä alueen tuottajilta paikallisia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Paikalliset tuotteet tuovat mukanaan maun ja laadun, jotka haluamme tarjota asiakkaillemme.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Vahvuutemme tuoretuotteissa on kyky toimittaa asiakkaillemme aina tuoreimmat tuotteet nopeasti ja varmasti. Olemme tehneet valintamme sitä ajatellen, että asiakkaamme menestyvät. Tarjoamme asiakkaillemme hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Siksi kannustamme sinua valitsemaan Palvelutukku Kolmion, kun tarvitset laadukkaita juures-, vihannes-, marja- ja hedelmätuotteita. Ota yhteyttä myyntiimme jo tänään numerossa: 03 871 370 ja tule osaksi asiakasperhettämme!