Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa mm. niin kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja alkoholijuomat, mausteet kuin kattaustarvikkeetkin. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita kaikenlaisille keittiöille grilleistä lounasravintoloihin, ja asiakkaillemme mahdollisuuden saada tilaamansa tuotteet jopa saman päivän kuluessa. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet, ja paluukyydeissä noudamme alueen tuottajilta paikallisia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Miksi sitten kannattaa valita juuri meidät?

Täyden palvelun tukkuliike ja toimitusvarmuus

Voit tilata tuotteita kätevästi nettikaupastamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Meihin voi luottaa, että tilaukset toimitetaan sovitun rytmin mukaisesti ja samassa kuormassa. Näin sinun ei tarvitse huolehtia eri toimittajien ja eri toimitusten koordinoinnista.

Palvelutukku Kolmion vahvuutena on tuoretuotteiden nopea saatavuus. Pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset toimitetaan asiakkaidemme keittiöihin jo seuraavana päivänä tilauksesta. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten voit luottaa siihen, että saat aina tuoreimmat ja laadukkaimmat tuotteet meiltä. Panostamme myös paikallisuuteen ja yhteistyöhön alueen tuottajien kanssa. Noudamme paluukyydeissä paikallisia tuotteita, jotka täydentävät valikoimaamme ja tuovat asiakkaillemme lisää vaihtoehtoja.

Kokonaisvaltaista palvelua menestyksesi tueksi

Meille sinun menestyksesi on tärkeää, ja siksi tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista palvelua. Palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa ammattitaitoinen myyntitiimimme, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. Voit ottaa yhteyttä myyntiimme puhelimitse numerossa 03 871 370. Me autamme mielellämme.

Lisäksi voit hyödyntää nettikauppamme kätevää tilausjärjestelmää, joka helpottaa tilausten tekemistä ja seurantaa. Voit tilata tuotteita milloin vain, missä vain. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset, jotta sinun arkesi sujuisi mahdollisimman sujuvasti ja vaivattomasti. Sinun tarvitsee vain valita tuorein ja luotettavin toimittaja – Palvelutukku Kolmio. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä – tervetuloa asiakkaaksemme!