Tilaa kaikki keittiötarvikkeet Palvelutukku Kolmiolta

Palvelutukku Kolmio tarjoaa laadukkaita elintarvikkeita asiakkailleen nopeasti ja varmasti. Olemme osa valtakunnallista Suomen Palvelutukkurit -ketjua. Yhteistyömme paikallisten tuottajien kanssa mahdollistaa monipuolisen valikoiman tarvikkeita, joita voit tilata meiltä. Tilaaminen on helppoa ja toimitamme tuotteet sovitun rytmin mukaisesti, jopa saman päivän aikana.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään. Tarjoamme myös kilpailukykyiset hinnat, jotta saat parhaan vastineen rahallesi. Tilaa meiltä ja varmista, että keittiösi on varustettu parhailla ja tuoreimmilla tuotteilla!

Ainutlaatuinen palvelulupaus alueellamme

Valttikorttimme tuoretuotteissa on niiden nopea toimitus asiakkaidemme keittiöihin. Meiltä tilaamasi kasvikset ja juurekset pilkotaan ja kuoritaan tänään, ja ne ovat valmiina käytettäväksi jo seuraavana päivänä. Laadukkaat tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten valitsemalla Palvelutukku Kolmion saat aina tuoreinta mahdollista tavaraa.

Halutessasi voit myös hyödyntää paikallisten tuottajien tarjoamia tuotteita, jotka ovat olennainen osa valikoimaamme. Näin takaamme laajan ja monipuolisen valikoiman, joka vastaa eri tarpeita. Meidän palvelulupauksemme kattaa alueemme, johon kuuluvat Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Tervetuloa asiakkaaksemme ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370. Takaamme aina alan parhaat tuotteet ja palvelun.