Meistä

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla laajan valikoiman tuotteita ja kokonaisvaltaista palvelua. Lue lisää palveluistamme alta!

Kattava tuotevalikoima ja nopea palvelu

Palvelutukku Kolmion tarjoama tuotevalikoima kattaa kaiken, mitä keittiösi tarvitsee. Olipa kyse sitten päivän tuoretuotteista, pakasteista tai muista tarvikkeista ja elintarvikkeista, meiltä löydät kaiken tarvittavan saman katon alta. Toimitamme tilaamasi tuotteet yhdessä sovitun rytmin mukaisesti, ja parhaimmillaan saat tilauksesi jopa saman päivän aikana. Tilausten tekeminen on helppoa ja joustavaa: voit hoitaa sen kätevästi nettikauppamme, puhelimen, sähköpostin tai muiden tilausjärjestelmien kautta.

Palvelutukku Kolmio palvelee asiakkaita Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Tämä mahdollistaa nopeat toimitukset ja paikallisten tuotteiden hyödyntämisen valikoimassamme. Noudamme alueen tuottajilta paikallisia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa tarjoamaamme valikoimaa. Tällä tavoin tuemme myös alueen paikallistaloutta ja vastuullista toimintaa.

Reilua ja kokonaisvaltaista palvelua

Meille Palvelutukku Kolmiossa ei riitä ainoastaan korkealaatuinen tuotevalikoima – tarjoamme asiakkaillemme myös reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja palvelualtista, ja autamme mielellämme sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja ratkaisut tarpeisiisi. Voit turvautua asiantuntemukseemme ja kysyä meiltä apua esimerkiksi ruokasuunnittelussa tai uusien ideoiden löytämisessä. Tavoitteenamme on räätälöidä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus ja auttaa sinua menestymään.

Tervetuloa asiakkaaksemme! Huolehdimme, että saat parhaat tuotteet ja parhaan palvelun yhdessä paketissa. Lisätietoa ja tilaukset saat ottamalla yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370. Tervetuloa asiakkaaksemme!