Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, joka toimii juures-, vihannes-, marja- ja hedelmätukkukaupan alalla. Palvelutukku Kolmio on erikoistunut toimittamaan kaikki ravintoloiden, suurkeittiöiden ja muiden tarvitsevien vaatimat tuotteet asiakkailleen yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet, tarjoamalla asiakkaillemme laajan valikoiman paikallisia tuotteita ja luotettavia toimituksia.

Tarjoamme asiakkaillemme paitsi kilpailukykyisiä hintoja, myös reilun ja kokonaisvaltaisen palvelun, joka auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa, tarjoten heille luotettavan ja joustavan yhteistyökumppanin, jonka palveluiden avulla he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Tavoitteenamme on varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyys ja auttaa heitä saavuttamaan omat tavoitteensa.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Yksi vahvimmista kilpailuvalteistamme on kyky toimittaa tuoreita ja laadukkaita tuotteita nopeasti asiakkaidemme keittiöihin. Tuoretuotteiden laatu säilyy parhaimmillaan, kun ne toimitetaan mahdollisimman nopeasti kuljetuksen jälkeen. Siksi panostamme siihen, että asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet jopa saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä. Asiakkaanamme voit luottaa ripeyteemme ja toimitusvarmuuteemme.

Palvelutukku Kolmio uskoo vahvasti siihen, että tuoreimmat ja laadukkaimmat tuotteet takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Siksi rohkaisemme asiakkaitamme valitsemaan aina tuoreimmat vaihtoehdot tarjolla olevasta valikoimasta. Tuoreissa kasviksissa ja juureksissa on enemmän makua ja ravintoaineita, joten ne vaikuttavat positiivisesti ruoan laatuun ja asiakkaidemme tarjoamiin annoksiin. Uskomme, että tuoreet raaka-aineet ovat avain menestykseen ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua.

Liity asiakkaaksemme ja koe kokonaisvaltainen lähestymistapamme juures-, vihannes-, marja- ja hedelmätukkukaupassa. Tulemme mielellämme avaamaan lisää palvelujamme ja auttamaan sinua menestymään omassa liiketoiminnassasi. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa: 03 871 370. Tervetuloa nauttimaan Palvelutukku Kolmion tarjoamasta ainutlaatuisesta palvelulupauksesta alueellamme!