Ainutlaatuinen palvelulupaus alueellamme

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Toimimme juures-, vihannes-, marja- ja hedelmätukkukaupassa ja tarjoamme laajan valikoiman tuotteita eri keittiöiden tarpeisiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan nopeaa ja luotettavaa toimitusta asiakkaillemme alueellamme, johon kuuluvat Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala.

Meille tärkeintä on tuoreus ja laatu. Ymmärrämme, että tuoretuotteiden laatu ei parane vanhetessaan, ja siksi valitsemme aina tuoreimmat ja korkealaatuisimmat tuotteet valikoimaamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme puhdasta ja ravitsevaa tuoretta ruokaa, joka täyttää korkeat laatuvaatimukset.

Kokonaisvaltainen palvelu ja kilpailukykyiset hinnat

Meille hintojen lisäksi tärkeää on tarjota kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa asiakkaitamme menestymään. Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka toimittaa kaikki lounasravintoloiden, grillien ja suurkeittiöiden tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Tämä tehostaa asiakkaidemme toimintaa ja säästää aikaa sekä kustannuksia. Voitte luottaa meihin ja siihen, että tarvitsemanne tuotteet saapuvat ajoissa ja odotetussa kunnossa.

Meidän asiakkaanamme voitte tehdä tilauksenne kätevästi ja helposti nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Olemme tehneet tilaamisen mahdollisimman vaivattomaksi, jotta voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne. Tilaamalla tuotteet meiltä voitte luottaa siihen, että ne toimitetaan teille nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme myös mahdollisuuden paluukyydeissä noutaa alueen tuottajilta paikallisia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Näin voimme tarjota asiakkaillemme laajemman valikoiman ja tukea samalla paikallisia tuottajia.

Tervetuloa asiakkaaksemme ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370. Palvelutukku Kolmio on valintasi luotettavana tukkuliikkeenä alueellamme. Autamme teitä menestymään tarjoamalla parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita tuotteita, nopealla toimituksella!