Tervetuloa Palvelutukku Kolmion sivuille – täyden palvelun tukkuliikkeeseen, joka on osa Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjua. Toimitamme monipuolisen valikoiman eri tuotteita suurkeittiöille, ravintoloille ja muille ympäri Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueita. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme nopean toimituksen sekä reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään.

Täyden palvelun tukkuliike

Palvelutukku Kolmio on erityisesti suurkeittiöiden luotettava kumppani, joka ymmärtää asiakkaidensa tarpeet. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Parhaimmillaan saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän kuluessa. Tilaukset hoituvat jouhevasti nettikaupassa, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Helppouden ja vaivattomuuden takaamiseksi toimitamme tuotteet suoraan asiakkaidemme keittiöön. Voit luottaa siihen, että tärkeimmät ainesosat ovat aina saatavilla laadukkaassa ja ajallaan toimitetussa muodossa.

Ainutlaatuinen palvelulupaus

Olemme ylpeitä ainutlaatuisesta palvelulupauksestamme alueellamme. Tiedämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja siksi panostamme aina korkealaatuiseen ja tuoreeseen valikoimaan. Olemme valmiita auttamaan sinua valitsemaan juuri ne tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi ja tyydyttävät asiakkaidesi vaatimukset.

Palvelutukku Kolmio tuo myös lähituottajien paikalliset herkut valikoimaansa paluukyydeissä. Uskomme, että paikallisuus ja vastuullinen toiminta ovat tärkeitä arvoja, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös alueemme tuottajien laadukkaita raaka-aineita. Näin voit valita valikoimastamme myös paikallisia herkkuja, jotka antavat ruoallesi oman ainutlaatuisen twistin.

Palvelutukku Kolmio haluaa olla luotettava ja joustava tukkuliike, joka auttaa suurkeittiöitä menestymään. Olipa kyseessä ravintola, koulu, sairaala tai mikä tahansa muu suurkeittiö, me olemme valmiita palvelemaan sinua. Tervetuloa tutustumaan laajaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaamme ja ottamaan yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370. Valitse Palvelutukku Kolmio – parhaat tuotteet suurkeittiöihin!