Tervetuloa Palvelutukku Kolmion tuoreisiin tuotteisiin

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa laadukkaita tuoreita tuotteita suoraan keittiöön. Toimitamme kaikki ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tilaamasi tuotteet saapuvat nopeasti ja tuoreina, jopa saman päivän aikana. Täytämme toiveesi nettikaupassa, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet. Haluamme tarjota sinulle paitsi kilpailukykyiset hinnat, myös kokonaisvaltaista ja reilua palvelua, joka auttaa sinua menestymään.

Olemme ylpeitä ainutlaatuisesta palvelulupauksestamme alueellamme. Ymmärrämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja siksi panostamme varmistaaksemme, että saat aina tuoreimmat vaihtoehdot. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuotteita, jotta voit valita juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Laatutuotteidemme avulla voit varmistaa oman keittiösi korkean standardin ja tyytyväisten asiakkaiden tyytyväisyyden.

Ota yhteyttä ja tilaa tuoreet tuotteet kätevästi

Palvelutukku Kolmio tarjoaa sinulle helpon tavan tilata tuoreet tuotteet suoraan keittiöösi. Voit ottaa yhteyttä myyntiimme puhelimitse numerosta 03 871 370 ja keskustella tarpeistasi ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. He auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet ja varmistavat, että tilauksesi toimitetaan nopeasti ja kätevästi. Voit myös käyttää monipuolista nettikauppaamme, jossa näet meidän koko valikoimamme ja voi tilata haluamasi tuotteet suoraan verkkosivuiltamme. Jos sinulla on erityisiä toiveita tai kysymyksiä, voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai tilausjärjestelmiemme kautta. Palvelemme sinua mielellämme ja haluamme varmistaa, että saat juuri tarpeisiisi sopivat tuoreet tuotteet.

Tervetuloa Palvelutukku Kolmion asiakkaaksi ja nauti täyden palvelun tukkuliikkeemme monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta. Voit luottaa siihen, että toimituksemme on aina nopea ja tuore, ja meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa tarpeissasi. Valitse tuorein ja menesty keittiössäsi yhdessä Palvelutukku Kolmion kanssa!