Palvelutukku Kolmion  asiakaspalvelu

Palvelutukku Kolmio tunnetaan valtakunnallisena täyden palvelun tukkuliikkeenä, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjun osana. Yrityksemme palvelee muun muassa suurkeittiöitä, ravintoloita ja grillejä, ja toimittaa tilaajilleen tarvittavat tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme reilua ja kokonaisvaltaista asiakaspalvelua, johon voit aina luottaa menestystä tukeaksesi.

Pääset tutustumaan tuotevalikoimaamme ja tekemään tilauksesi helposti ja vaivattomasti eri kanavien kautta. Verkkokauppamme, puhelinpalvelumme ja sähköpostiyhteydenottomme tarjoavat sinulle joustavat mahdollisuudet tilausten tekemiseen. Lisäksi käytössämme on erilaisia tilausjärjestelmiä, jotka tekevät tilaamisesta entistäkin helpompaa. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan, joten palvelemme laajaa asiakaskuntaa näillä alueilla. Noudamme paikallisia tuottajilta myös alueellisia herkkuja, jotka täydentävät valikoimaamme.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Yksi vahvuuksistamme on tuoretuotteiden nopea toimitus. Ymmärrämme, että tuoretuotteiden laatu on elintärkeää, ja siksi pyrimme toimittamaan aina mahdollisimman tuoreita tuotteita. Tuoretuotteet eivät valitettavasti parane vanhetessaan, joten kannustamme aina valitsemaan tuoreimman vaihtoehdon. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen tuotevalikoiman, joka auttaa sinua menestymään omassa liiketoiminnassasi.

Palvelutukku Kolmio haluaa tarjota asiakkailleen enemmän kuin pelkästään tuotteita. Me panostamme aitoon ja laadukkaaseen asiakaspalveluun. Haluamme olla luottamuksen arvoinen kumppani sinulle ja tarjota tukea menestyksesi saavuttamiseksi. Ota yhteyttä myyntitiimiimme numerosta 03 871 370, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat tuotteet. Tervetuloa asiakkaaksemme ja kokeile Palvelutukku Kolmion reilua ja kokonaisvaltaista asiakaspalvelua jo tänään!