Palvelutukku Kolmio

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita muun muassa suurkeittiöihin ja ravintoloihin. Toimitamme tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti. Haluamme taata parhaimman mahdollisen palvelun ja tarjoamme asiakkaillemme myös hintalupauksen, jolla saamme tilauksesi toimitettua kilpailukykyiseen hintaan.

Palvelumme kattaa laajan tuotevalikoiman korkealaatuisia tuotteita, esimerkiksi runsaasti lähiruokaa, tuoreita tai esikäsiteltyjä kasviksia, säilykkeitä, pakasteita sekä maito- ja rasvatuotteita. Pyrimme varmistamaan, että tuotteet ovat mahdollisimman tuoreita ja asiakkaidemme käytettävissä jo seuraavana päivänä. Tiedämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten toimitamme sinulle aina mahdollisimman tuoreita ja ravitsevia tuotteita.

Paikalliset tuotteet

Palvelutukku Kolmio palvelee Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Toimitusalueemme kattaa laajan alueen, ja toimitamme tuotteet asiakkaillemme sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Pystymme tarjoamaan nopean ja tehokkaan toimituksen, sillä hyödynnämme paluukyytejä paikallisten tuottajien luota. Noudamme alueen tuottajilta paikallisia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Tällä tavalla voimme varmistaa, että asiakkaamme saavat käyttöönsä myös paikalliset herkut.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme numeroon 03 871 370 ja anna meidän hoitaa tuotteet puolestasi. Tule asiakkaaksemme ja hyödynnä palvelumme laajaa tuotevalikoimaa ja kilpailukykyisiä hintoja!