Tuoretuotteiden tärkeys ammattikeittiössä 

Tuoretuotteet ovat ammattikeittiön sydän ja sielu. Niiden laatu ja tuoreus vaikuttavat suoraan valmistettavien ruokien makuun, ravintoarvoon ja asiakastyytyväisyyteen. Palvelutukku Kolmio ymmärtää tämän ja tarjoaa ammattikeittiöille korkealaatuisia tuoretuotteita, jotka saapuvat asiakkaidemme keittiöihin erittäin lyhyellä aikavälillä.

Palvelutukku Kolmio kuuluu valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun, joka on täyden palvelun tukkuliike. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Toimitamme kaikki ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti. Parhaimmillaan tilaamasi tuotteet voivat saapua jopa saman päivän aikana tilauksen tekemisestä. Tilausten tekeminen on helppoa verkkokauppamme kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien avulla.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Palvelutukku Kolmion ainutlaatuinen palvelulupaus alueellamme on tuoretuotteiden nopea toimitus. Vahvuutemme on siinä, että tilatut tuoretuotteet, kuten kasvikset ja juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä nopeasti ja varmasti, toimitusrytmimme mukaisesti. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten tarjoamme aina tuoreimmat mahdolliset raaka-aineet ammattikeittiöille. Voit luottaa siihen, että saat toimitukset sovitusti ja ajallaan, mikä auttaa sinua suunnittelemaan ruokalistasi ja varmistamaan laadukkaat ateriat asiakkaillesi.

Palvelutukku Kolmio toimii Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Toimitusalueemme ulottuu näille alueille, ja paluukyydeissämme noudamme alueen tuottajilta myös paikallisia tuotteita. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman, johon kuuluu niin kotimaisia kuin ulkomaisia tuotteita. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus tehdä valintoja niiden raaka-aineiden suhteen, jotka sopivat parhaiten omaan ruokalistasi ja asiakkaittesi makumieltymyksiin.

Tervetuloa asiakkaaksemme ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370! Palvelutukku Kolmio on valmis auttamaan sinua menestymään ammattikeittiössäsi tarjoamalla laadukkaita tuoretuotteita ja täyden palvelun palvelukokonaisuuden!