Palvelutukku Kolmio

Palvelutukku Kolmio on johtava täyden palvelun tukkuliike, joka kuuluu valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun. Toimitamme laadukkaat tuotteet niin suuriin kuin pienempiinkin keittiöihin varmasti ja nopeasti. Painotamme erityisesti tuoreuden merkitystä, varmistaen että tuotteet saapuvat asiakkaidemme keittiöihin mahdollisimman tuoreina. Miksi valita yhteistyötukuksi Palvelutukku Kolmio? Lue lisää alta.

Reilua ja kokonaisvaltaista palvelua menestymiseesi

Kun valitset Palvelutukku Kolmion, saat paitsi laadukkaat tuotteet myös reilua ja kokonaisvaltaista palvelua. Takaamme tuotteidemme korkean laadun ja ripeän toimituksen. Ymmärrämme, että tuoretuotteiden eheys ja maku ovat keskeisiä tekijöitä onnistuneessa ruoanlaitossa, ja siksi panostamme siihen, että tuotteemme saapuvat asiakkaidemme käyttöön mahdollisimman nopeasti. Palvelumme kattaa laajan tilausmahdollisuuden eri kanavien kautta. Voit tehdä tilauksen kätevästi meidän nettikaupassamme, soittamalla meille, lähettämällä sähköpostia tai käyttämällä suosimiasi tilausjärjestelmiä. Haluamme tehdä tilausprosessistasi mahdollisimman vaivatonta ja joustavaa. Olemme ylpeitä toimitusalueestamme, joka kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet. Tämä varmistaa nopeat toimitukset ja tarjoaa mahdollisuuden paikallisten tuotteiden hankintaan, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme.

Valitse tuorein – Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan

Tuotteemme päivitetään säännöllisesti varmistaen, että saat aina mahdollisimman tuoreita tuotteita keittiöösi. Tuoreus on avainasemassa ruoan maussa, tekstuurissa ja ravintoarvoissa. Laaja tuotevalikoimamme koostuu mm. lähiruoasta, huolella valituista ja laadukkaista hedelmistä ja vihanneksista, maitotuotteista sekä liha- ja kalatuotteista. Hankimme paikallisia tuotteita paluukyydeissä, joten voit olla varma siitä, että tarjoamme sinulle vain parasta. Huomioi, että heikkolaatuiset vanhat tuotteet saattavat vaikuttaa negatiivisesti ruoan valmistukseen. Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle ainoastaan tuoreimmat raaka-aineet, jotta voit valmistaa parasta mahdollista ruokaa asiakkaillesi. Valitessasi Palvelutukku Kolmion, voit luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen laadun ja tuoreuden.