Toimitusvarmuus ja korvaavat tuotteet

Palvelutukku Kolmio erottuu alallaan toimitusvarmuudellaan. Toimitamme tilatut tuotteet sovitun aikataulun mukaisesti, ja tarjoamme asiakkaillemme korvaavia tuotteita mahdollisten toimituspoikkeamien sattuessa. Huomaamme mahdolliset poikkeamat heti aamulla ja ilmoitamme niistä asiakkaillemme välittömästi. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet jatkossakin, vaikka jokin tilattu tuote olisi hetkellisesti loppunut varastostamme.

Ymmärrämme, että erityisesti tuoretuotteiden toimitusvarmuus on avainasemassa ravintola-alalla. Siksi varmistamme, että tuoretuotteet toimitetaan suoraan asiakkaallemme ilman välivarastointeja. Tämä tarkoittaa sitä, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat jo seuraavana päivänä asiakkaidemme keittiöissä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua, ja tiedämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan. Siksi kannustamme valitsemaan aina tuoreimmat vaihtoehdot, jotka mahdollistavat herkulliset ja ravitsevat ruoat.

Kumppanuus ja kokonaisvaltainen palvelu

Palvelutukku Kolmio ei pyri vain olemaan toimittaja, vaan haluaa olla asiakkaidensa kumppani menestykseen. Moni alueemme lounasravintoloista onkin valinnut meidät luotettavaksi yhteistyökumppanikseen. Emme palvele pelkästään ravintoloita, vaan myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Yhteistyö perustuu luottamukseen ja haluun löytää oikeita ratkaisuja asiakkaidemme kannattavuuden parantamiseksi. Menestyäksemme meidän on tärkeää huolehtia myös asiakkaidemme menestymisestä.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Tämä tarkoittaa sitä, että emme keskity ainoastaan hintoihin ja alennusprosentteihin, vaan pyrimme löytämään jokaiselle asiakkaallemme parhaat ratkaisut. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuotteita nopealla toimituksella. Valikoimastamme löytyvät paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, sekä tunnetut brändit. Lisäksi tarjoamme Palvelutukkurien Patu-tuotteita, joita voit hankkia edullisesti meiltä. Haluamme olla kaikenkattava palveluntarjoaja, joka auttaa sinua menestymään omassa liiketoiminnassasi. Ota yhteyttä myyntitiimiimme numerossa 03 871 370 ja anna meidän auttaa sinua.