Ravintolan tilausprosessin optimointi on tärkeää, jotta ravintolayrittäjä voi keskittyä olennaiseen eli maukkaan ruoan valmistamiseen ja asiakkaiden tyytyväisyyteen. Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa erinomaisia ratkaisuja ravintolan tilausprosessin tehostamiseen. Olemme alan huippua toimitusvarmuudessa ja laadussa, joten voit luottaa siihen, että saat tilaamasi tuotteet nopeasti ja tuoreena. Tutustu alla oleviin tapoihin, joilla voimme auttaa sinua optimoimaan ravintolan tilausprosessin.

Toimitusvarmuus – Tilaukset nopeasti ja luotettavasti

Toimitusvarmuutemme on alamme huippua, ja tiedotamme aina asiakkaillemme mahdollisista toimituspoikkeamista heti aamulla. Jos jokin tilaamasi tuote ei ole saatavilla, sovimme kanssasi korvaavasta tuotteesta. Tämä pitää huolen siitä, että voit aina luottaa siihen, että saat tarvitsemasi tuotteet ajallaan ja ilman ylimääräistä vaivaa. Erityisesti tuoretuotteiden osalta laatumme on alan paras, sillä toimitamme ne suoraan ilman välivarastointeja. Näin varmistamme, että saat aina tuoreimmat ja laadukkaimmat tuotteet asiakkaillesi. Meillä voit valita tuoreen vaihtoehdon!

Olemme asiakkaan kumppani – Etsimme oikeita ratkaisuja

Palvelutukku Kolmio toimii asiakkaidensa kumppanina. Palvelemme monenlaisia ravintoloita ja elintarvikealan yrityksiä, ja yhteistyö perustuu enemmän kuin vain hintoihin ja alennuksiin. Tavoitteenamme on auttaa sinua menestymään ja parantamaan kannattavuuttasi. Siksi etsimme yhdessä kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun liiketoimintaasi. Meidän menestyksemme riippuu siitä, että asiakkaamme menestyvät.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna – Laaja valikoima

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, jotka toimitetaan sinulle nopeasti. Meiltä löydät paikalliset tuoretuotteet, tunnetut brändit sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteet. Tuotevalikoimamme kattaa kaiken, mitä ravintolasi tarvitsee, kuten tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet, kattaustarvikkeet sekä pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Lisäksi tarjoamme yli 70 Patu-tuotteen valikoiman, joka on aina edullinen vaihtoehto. Voit luottaa siihen, että saat parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna.

Haluamme tarjota sinulle reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään ravintola-alalla. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370 ja tule osaksi Palvelutukku Kolmion tarinaa. Tervetuloa asiakkaaksemme!