Toimitusvarmuus ja laatu

Palvelutukku Kolmiosta tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ruokatuotteita sekä alan parasta toimitusvarmuutta. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet aina sovitussa aikataulussa. Toimitusvarmuutemme on alamme huippua, ja mikäli tapahtuu toimituspoikkeama, ilmoitamme siitä asiakkaallemme heti aamulla ja sovimme korvaavasta tuotteesta.

Tarjoamme myös asiakkaillemme alan parasta laatua tuoretuotteiden osalta. Periaatteenamme on toimittaa tuoretuotteet suoraan asiakkaan keittiöön ilman välivarastointeja. Näin asiakkaamme saavat käyttöönsä juuri päivän aikana pilkotut ja kuoritut kasvikset sekä muut tuoretuotteet. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten meidän valikoimastamme löydätte aina tuoreimmat vaihtoehdot. Palvelun laatu ja toimitusvarmuus ovat meille tärkeitä, jotta voimme varmistaa asiakkaidemme menestyksen.

Palvelutukku Kolmio – Täyden palvelun tukkuliike

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Meidän avullamme saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän aikana. Tilaukset voit hoitaa meillä nettikaupassa, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta.

Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet. Tarjoamme asiakkaillemme myös paluukyytejä, joiden avulla noudamme alueen tuottajilta paikallisia tuotteita. Nämä paikallisesti tuotetut tuotteet ovat tärkeä osa valikoimaamme. Haluamme olla asiakkaidemme kumppani ja tarjota paitsi laadukkaita tuotteita myös kokonaisvaltaista palvelua, jonka avulla autamme asiakkaitamme menestymään. Etsimme yhdessä asiakkaidemme kanssa oikeita ratkaisuja kannattavuuden parantamiseksi. Yhteistyömme perustuu luottamukseen ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen.

Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima

Valikoimassamme on laaja valikoima tuotteita, jotka vastaavat suurkeittiöiden tarpeita. Tarjoamme tuoretuotteita, jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Patu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet sekä kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet.

Lisäksi meillä on yli 70 edullisen Patu-tuotteen valikoima. Valikoimamme on suunniteltu vastaamaan suurkeittiöiden tarpeita ja tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja valinnanvaraa. Pyrimme aina toimittamaan tilatut tuotteet nopeasti ja luotettavasti asiakkaidemme keittiöihin, jotta he voivat tarjota asiakkailleen parhaimpia mahdollisia ruokatuotteita.

Tervetuloa asiakkaaksemme Palvelutukku Kolmioon! Tarjoamme sinulle paitsi hintojen lisäksi myös reilun ja kokonaisvaltaisen palvelun. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua menestymään ja tarjoamaan sinulle parhaat tuotteet aina nopeasti toimitettuina. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa: 03 871 370. Kumppaninamme autamme sinua parantamaan kannattavuuttasi ja tarjoamaan asiakkaillesi laadukkaita ruokatuotteita.