Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Parhaimmillaan saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän kuluessa. Tilaukset meille hoituvat nettikaupassa, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta.

Toimitusvarmuutemme on alan huippua. Toimituspoikkeaman kohdalla ilmoitamme siitä asiakkaallemme heti aamulla ja sovimme korvaavasta tuotteesta. Tuoretuotteiden osalta laatumme on alan paras. Toimitamme tuoretuotteet ilman välivarastointeja suoraan asiakkaallemme. Vahvuutemme tuoretuotteissa on se, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan. Valitse tuorein!

Olemme asiakkaan kumppani

Moni alueemme lounasravintoloista on valinnut meidät kumppanikseen. Palvelemme myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Yhteistyö ei perustu pelkästään hinta-Exceleihin ja alennusprosentteihin. Etsimme yhdessä kokonaisvaltaisesti oikeita ratkaisuja asiakkaan kannattavuuden parantamiseksi. Jotta me voimme menestyä, täytyy asiakkaidemme menestyä!

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Valikoimassamme ovat paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändit sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteet. Tarjoamme sinulle hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään. Valikoimamme on kattava, sisältäen tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet ja kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Lisäksi tarjoamme yli 70 tuotteen valikoiman aina edullisia Patu-tuotteita.

Tervetuloa asiakkaaksemme! Ota yhteyttä myyntiimme numerossa: 03 871 370