Toimitusvarmuus ja korvaavat tuotteet

Palvelutukku Kolmio on elintarviketukku-alan huippua toimitusvarmuudessa. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tilaamasi tuotteet toimitetaan sovittuun aikaan ja paikkaan. Jos kuitenkin ilmenee toimituspoikkeamia, ilmoitamme siitä sinulle heti aamulla. Tämän ansiosta voit suunnitella keittiösi toimintaa tehokkaasti ja varautua korvaavilla tuotteilla tarvittaessa.

Tuoretuotteiden laatu

Palvelutukku Kolmiolla on alan paras laatu tuoretuotteiden toimittamisessa. Me tarjoamme tuoretuotteita ilman välivarastointeja suoraan asiakkaillemme. Näin voit olla varma siitä, että saat aina tuoreimmat ja korkealaatuisimmat kasvikset, juurekset ja muut tuotteet keittiöösi. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten sinun kannattaa valita meidät, jotta voit tarjota asiakkaillesi aina parasta mahdollista laatua.

Hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua

Kaikki meidän asiakkaamme saavat enemmän kuin vain kilpailukykyisiä hintoja. Tarjoamme reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään omassa keittiössäsi. Olemme sinun kumppanisi ja haluamme auttaa sinua parantamaan kannattavuuttasi. Me emme keskity pelkästään hintoihin, vaan etsimme yhdessä oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Me menestymme, kun sinä menestyt. Tervetuloa Palvelutukku Kolmioon ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa: 03 871 370.

Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima

Palvelutukku Kolmiolla on kattava ja monipuolinen tuotevalikoima. Tarjoamme kaiken, mitä suurkeittiö tarvitsee: tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet, kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Lisäksi meillä on yli 70 erilaista Patu-tuotetta, joiden avulla voit säästää rahaa ilman, että joudut tinkimään laadusta.

Palvelutukku Kolmio – täyden palvelun tukkuliike

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Tarjoamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Voit luottaa siihen, että tilaamasi tuotteet toimitetaan nopeasti ja tehokkaasti. Parhaimmillaan saat tilauksesi jopa saman päivän aikana. Tilauksen voi hoitaa helposti nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai tilausjärjestelmien kautta. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan. Olemme myös ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme paikallisten tuottajien tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme.