Vahvuutemme toimitusvarmuuden ja tuoretuotteiden laadun suhteen

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen sujuvia ja vaivattomia ratkaisuja. Yksi vahvuuksistamme on erinomainen toimitusvarmuus. Toimimme alan huippua edustaen ja pyrimme pitämään asiakkaamme tietoisina mahdollisista toimituspoikkeamista. Jos ilmenee poikkeustilanteita, informoimme asiakasta jo aamulla ja sopimme korvaavan tuotteen toimittamisesta. Näin voimme taata, että asiakas saa tilaamansa tuotteet ajallaan.

Toinen vahvuutemme on tuoretuotteiden laatu. Toimitamme tuoreet elintarvikkeet suoraan asiakkaalle ilman välivarastointeja. Tämä tarkoittaa sitä, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten kannustamme asiakkaitamme valitsemaan aina tuoreimman vaihtoehdon. Haluamme tarjota parasta laatua ja varmistaa, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat aina tuoreita ja korkealaatuisia tuotteita Palvelutukku Kolmion kautta.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme ja yhteistyöasiakkaat

Olemme ylpeitä ainutlaatuisesta palvelulupauksestamme alueellamme. Tarjoamme asiakkaillemme paitsi hintoja, myös reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Palvelutukku Kolmio on asiakkaan kumppani, joka haluaa olla mukana parantamassa asiakkaidemme kannattavuutta. Yhteistyömme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja haluun etsiä oikeita ratkaisuja.

Palvelutukku Kolmio toimittaa elintarvikkeita monenlaisille asiakkaille, kuten lounasravintoloille, kahviloille, pizzerioille, suurkeittiöille, leipomoille ja vähittäiskaupalle. Yhteistyö ei rajoitu pelkästään hinta-alueisiin ja alennuksiin, vaan pyrimme löytämään yhdessä asiakkaan kanssa parhaiten heidän kannattavuuttaan parantavia ratkaisuja. Uskomme siihen, että menestymme vain silloin, kun asiakkaamme menestyvät.

Kattava tuotevalikoima ja Palvelutukkurien Patu-tuotteet

Palvelutukku Kolmio tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia tuotteita. Tavoitteenamme on tarjota kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaille yhdessä sovitun rytmin mukaisesti. Valikoimamme sisältää paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändituotteita sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteita. Patu-tuotteemme ovat aina edullisia ja tarjoavat asiakkaillemme hyvää hinta-laatusuhdetta.

Tuotevalikoimamme on äärimmäisen laaja. Tarjoamme muun muassa tuoreita kasviksia, esikäsiteltyjä kasviksia, pakasteita, maito- ja rasvatuotteita, säilykkeitä, tuoreita kaloja ja lihoja, myllytuotteita, mehuja ja juomia, alkoholijuomia, mausteita sekä kattaustarvikkeita, pehmopapereita ja puhdistustarvikkeita. Haluamme varmistaa, että asiakkaallamme on laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja tarpeidensa täyttämiseksi.