Toimitusvarmuus ja laatu

Palvelutukku Kolmio on alansa johtava tukkuliike, jonka toimitusvarmuus ja tuotteiden laatu ovat vertaansa vailla. Asiakkuutesi ollessa meille tärkein prioriteetti, pidämme huolta siitä, että saat tilaamasi tuotteet aina sovitusti ja ajallaan. Toimituspoikkeama sattuessa ilmoitamme siitä sinulle heti aamulla ja sovimme tarvittaessa korvaavasta tuotteesta. Haluamme varmistaa, että et joudu odottamaan ja että asiointisi kanssamme on sujuvaa ja vaivatonta.

Tuoretuottet ovat erikoisalaamme, ja voit luottaa siihen, että saat ne ilman välivarastointeja suoraan keittiöösi. Pilkomme kasvikset ja kuorimme juurekset vasta tilauksen saavuttua, joten voit olla varma niiden tuoreudesta. Uskomme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan – sen vuoksi haluamme tarjota sinulle aina tuoreimpia vaihtoehtoja. Oli kyseessä sitten tänään pilkotut vihannekset tai huolella valitut tuorekalat ja lihat, voit luottaa siihen, että tuotteemme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset.

Palvelutukku Kolmio – Elintarviketukkuliikkeesi

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun elintarviketukkuliike, joka kuuluu valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun. Tarjoamme monipuolisen valikoiman tuotteita kaikkiin suurkeittiön tarpeisiin ja toimitamme ne sinulle yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Näin varmistamme, että saat tilaamasi tuotteet nopeasti ja tehokkaasti, jopa saman päivän aikana. Voit hoitaa tilauksesi kätevästi nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta – valinta on sinun.

Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet. Haluamme palvella paikallisia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, ja siksi noudamme paluukyydeissä alueen tuottajilta paikallisia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Yhteistyössä kanssasi etsimme aina parhaat ratkaisut, jotka auttavat sinua menestymään. Haluamme olla enemmän kuin vain palveluntarjoaja – haluamme olla kumppanisi, joka auttaa sinua kasvamaan ja menestymään omassa liiketoiminnassasi.

Valitse Parhaat Tuotteet Keittiöösi

Palvelutukku Kolmion valikoima on laaja ja kattava, ja se sisältää kaiken mitä keittiösi tarvitsee. Tarjoamme paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändituotteita sekä Patu-tuotteita, joita löydät vain meiltä. Valikoimaamme kuuluvat mm. tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet sekä kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Voit siis luottaa siihen, että löydät meiltä kaiken tarvittavan keittiösi toimintaan.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaat tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Uskomme, että laadukkaat raaka-aineet ja tuotteet ovat avain menestykseesi keittiössäsi. Siksi haluamme tarjota sinulle aina parhaan vaihtoehdon. Valitessasi Palvelutukku Kolmion tuotteet, voit olla varma siitä, että saat aina korkealaatuisia ja tuoreita tuotteita. Tervetuloa asiakkaaksemme ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370 – autamme mielellämme kaikissa tarpeissasi!