Olemme asiakkaan kumppani

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa palvelujaan elintarviketukkualalla. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme luotettavasti ja tehokkaasti yhdessä sovitussa rytmissä. Asiakkaan menestys on meille tärkeää, ja olemme valmiita sitoutumaan ja etsimään yhdessä oikeita ratkaisuja kannattavuuden parantamiseksi. Yhteistyö asiakkaan kanssa ei perustu ainoastaan hintoihin ja alennusprosentteihin, vaan tarjoamme asiakkaillemme reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään omassa toiminnassaan.

Monet alueemme lounasravintoloista ovat valinneet meidät kumppanikseen, mutta palvelemme myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Emme keskity pelkästään alueemme sijaintiin, vaan haluamme tarjota parhaita tuotteita nopeasti toimitettuna kaikille asiakkaillemme. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pyrimme parhaaseen lopputulokseen ja menestykseen – meidän menestyksemme on kiinni asiakkaidemme menestymisestä.

Toimitusvarmuus ja laatu

Palvelutukku Kolmio on sitoutunut tarjoamaan parasta toimitusvarmuutta ja laadukkaimpia tuotteita asiakkailleen. Toimitamme tuoretuotteet ilman välivarastointeja suoraan asiakkaalle, ja tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Meillä ei ole kompromisseja tuotteiden laadussa – haluamme tarjota aina tuoreimmat ja parhaimmat vaihtoehdot. Valikoimamme koostuu paikallisista tuoretuotteista ja jalosteista, tunnetuista brändeistä sekä Patu-tuotteista, joita tarjoamme yli 70 eri vaihtoehtona aina edullisin hinnoin.

Lisäksi haluamme tuoda esiin ainutlaatuisen palvelulupauksemme alueellamme. Mikäli toimituspoikkeama tapahtuu, ilmoitamme siitä asiakkaalle heti aamulla ja sovimme korvaavasta tuotteesta. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat luottaa tuotteidemme saatavuuteen ja toimitusvarmuuteen kaikissa tilanteissa. Toimitamme tuotteet ajallaan ja varmistamme, että asiakkaidemme keittiöt toimivat saumattomasti ja menestyksekkäästi.