Toimitusvarmuus ja laatu

Palvelutukku Kolmio on ylpeä toimitusvarmuudestaan, joka on alamme huippua. Voit luottaa siihen, että tilaamasi tuotteet toimitetaan varmasti ja nopeasti. Jos jostain syystä ilmenee toimituspoikkeama, ilmoitamme siitä heti aamulla ja sovimme kanssasi korvaavasta tuotteesta. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Tuoretuotteiden osalta laatumme on alamme paras. Toimitamme tuotteet suoraan asiakkaallemme ilman välivarastointeja. Tämä tarkoittaa, että saat käyttöösi aina tuoreita ja korkealaatuisia kasviksia, juureksia, kalaa, lihaa ja muita tuotteita. Laatu on meille tärkeä osa kilpailuetuamme ja haluamme taata sinulle vain parasta.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Parhaimmillaan saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän kuluessa.

Tilaukset meille hoituvat helposti ja vaivattomasti nettikaupassa, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan. Palvelutukku Kolmio ei kuitenkaan ole pelkästään tukkuliike, vaan haluamme olla asiakkaidesi kumppani menestyksesi tukemisessa.

Monipuolinen asiakaskunta

Olemme ylpeitä siitä, että moni alueemme lounasravintola on valinnut meidät kumppanikseen. Palvelemme myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Uskomme, että yhteistyömme ei perustu pelkästään hintoihin ja alennusprosentteihin, vaan etsimme yhdessä oikeita ratkaisuja asiakkaan kannattavuuden parantamiseksi.

Asiakkaidemme menestyminen on meille tärkeää, sillä tiedämme, että sen myötä myös me menestymme. Uskomme vahvasti reiluun ja kokonaisvaltaiseen palveluun, joka auttaa sinua menestymään omassa liiketoiminnassasi. Tervetuloa asiakkaaksemme ja ota yhteyttä myyntitiimiimme numeroon 03 871 370!