Toimitusvarmuus ja laatu

Palvelutukku Kolmio on elintarviketukku, joka tarjoaa huippulaatuisia tuotteita kaikenlaisiin keittiöihin. Yksi vahvuuksistamme on toimitusvarmuus, joka on alan huippuluokkaa. Mikäli tapahtuisi mahdollisia toimituspoikkeamia, informoimme asiakasta heti aamulla ja sovimme korvaavasta tuotteesta. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet luotettavasti ja ajallaan.

Olemme erityisen ylpeitä tuoretuotteiden laadusta, joka on alan paras. Toimitamme tuoreet kasvikset, kuoritut juurekset ja muut vastaavat tuotteet ilman välivarastointeja suoraan asiakkaillemme. Tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat jo seuraavana päivänä asiakkaidemme keittiöissä. Ymmärrämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja siksi tarjoamme aina tuoreimmat ja korkealaatuisimmat tuotteet. Voit luottaa siihen, että saat meiltä vain parasta.

Asiakkaan kumppani

Halumme olla asiakkaidemme kumppani menestymisessä. Monet alueemme lounasravintolat, iltaravintolat, kahvilat, grillit, pizzeriat, suurkeittiöt, leipomot ja vähittäiskaupat ovat valinneet meidät yhteistyökumppanikseen. Yhteistyömme ei perustu pelkästään hinta-exceleihin ja alennusprosentteihin, vaan etsimme kokonaisvaltaisesti oikeita ratkaisuja asiakkaidemme kannattavuuden parantamiseksi.

Meidän menestyksemme perustuu asiakkaidemme menestykseen. Haluamme auttaa sinua menestymään tarjoamalla parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna. Valikoimamme kattaa paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändit sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteet. Voit luottaa siihen, että saat meiltä laadukkaat ja monipuoliset tuotteet keittiöösi luotettavasti ja nopeasti.