Toimitusvarmuus ja laatu

Palvelutukku Kolmio on alan huippua toimitusvarmuudessaan. Kun asiakkaamme tilaa tuotteita, voimme taata niiden toimituksen sovitussa aikataulussa. Joskus voi kuitenkin ilmetä poikkeamia, ja tällöin ilmoitamme asiakkaallemme heti aamulla ja sovimme korvaavasta tuotteesta. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet aina.

Tuoretuotteiden osalta laatu on meille suuri ylpeydenaihe. Toimitamme tuoreet kasvikset ja kuoritut juurekset asiakkaidemme keittiöihin jo seuraavana päivänä. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten valitsemalla meidät saat aina parhaimmat ja tuoreimmat tuotteet. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Täyden palvelun tukkuliike

Palvelutukku Kolmio kuuluu valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun ja olemme täyden palvelun tukkuliike. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Parhaimmillaan saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän kuluessa. Voit hoitaa tilaukset nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta.

Palvelutukku Kolmio toimittaa tuotteita Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Toimitamme tuotteita suoraan asiakkaillemme ja alueen tuottajilta noudamme paluukyydeissä paikallisia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Haluamme olla läsnä ja tarjota parasta palvelua paikallisille ravintoloille, kahviloille, grilleille, pizzerioille, suurkeittiöille, leipomoille ja vähittäiskaupoille. Kumppanuutemme perustuu yhteiseen menestykseen ja pyrimme aina löytämään asiakkaan kannattavuutta parantavia ratkaisuja. Me menestymme vain, jos asiakkaamme menestyvät.

Kattava tuotevalikoima

Tuotevalikoimamme on kattava ja tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia tuotteita. Valikoimassamme ovat tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet sekä kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Lisäksi meillä on yli 70 erilaista Patu-tuotetta, jotka ovat aina edullisia. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja.

Palvelutukku Kolmio on valintasi ruokatukkuna. Tarjoamme asiakkaillemme reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370 ja tervetuloa Palvelutukku Kolmion asiakkaaksi!