Toimitusvarmuus ja korvaavat tuotteet

Palvelutukku Kolmio on johtava täyden palvelun tukkuliike elintarviketukku-alalla, ja yksi meidän suurimmista vahvuuksistamme on toimitusvarmuus. Huolehdimme siitä, että tilauksesi saapuvat sovittuna aikana ja paikassa ilman viivästyksiä. Jos kuitenkin tapahtuu toimituspoikkeama, ilmoitamme siitä sinulle heti aamulla ja sovimme korvaavasta tuotteesta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja varmistaa, että saat juuri ne tuotteet, joita tarvitset.

Tuoretuotteiden laadukas toimitus

Palvelutukku Kolmio on ylpeä voidessaan tarjota sinulle alan parhaat tuoretuotteet. Toimitamme tuoretuotteet suoraan asiakkaallemme ilman välivarastointeja, jotta varmistamme niiden tuoreuden ja laadun. Esimerkiksi tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat keittiössäsi jo seuraavana päivänä. Ymmärrämme, että tuoretuotteiden laatu on erittäin tärkeää asiakkaillemme, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saat parhaita mahdollisia tuotteita joka kerta kun tilaat meiltä.

Palvelutukku Kolmio – täyden palvelun tukkuliike

Palvelutukku Kolmio on osa valtakunnallista Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjua. Olemme täyden palvelun tukkuliike, joka toimittaa kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle nopea ja helppo tapa hoitaa tilaukset kanssamme. Voit tehdä tilauksesi nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien avulla. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueen.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme

Meidän palvelulupauksemme alueellamme on yksinkertainen – tarjoamme sinulle reilua ja kokonaisvaltaista palvelua. Olemme asiakkaan kumppani ja haluamme auttaa sinua menestymään. Ei pelkästään hinta-Exceleitä ja alennusprosentteja, vaan yhdessä etsimme oikeita ratkaisuja parantaaksemme kannattavuuttasi. Uskomme siihen, että menestyäksemme meidän tulee varmistaa myös asiakkaidemme menestys. Tervetuloa Palvelutukku Kolmion asiakkaaksi – otathan yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370.

Kattava tuotevalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat suurkeittiöiden tarpeisiin. Valikoimassamme on tuoreita kasviksia, esikäsiteltyjä kasviksia, pakasteita, maito- ja rasvatuotteita, säilykkeitä, tuoreita kalaa ja lihaa, myllytuotteita, mehuja ja juomia, alkoholijuomia, mausteita, kattaustarvikkeita, pehmopapereita ja puhdistustarvikkeita. Lisäksi tarjoamme yli 70 tuotteen valikoiman aina edullisia Patu-tuotteita. Haluamme varmistaa, että saat kaikki tarvitsemasi tuotteet samasta paikasta, nopeasti ja helposti.