Toimitusvarmuutemme on alan huippua

Olemme ylpeitä siitä, että toimitusvarmuutemme on alan huippua. Tiedämme kuinka tärkeää on saada tilatut tuotteet nopeasti ja luotettavasti asiakkaan keittiöön. Siksi ilmoitamme mahdollisista toimituspoikkeamista asiakkaalle heti aamulla ja sovimme korvaavasta tuotteesta.

Laadukkaat tuoretuotteet ovat erikoisalatamme. Toimitamme tuoretuotteet suoraan asiakkaalle ilman välivarastointeja, jotta ne säilyttävät tuoreutensa ja laadun. Voit luottaa siihen, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat keittiössäsi jo seuraavana päivänä. Valitse siis aina tuoreimmat ja korkealaatuisimmat tuotteet keittiöösi!

Palvelutukku Kolmio – Sinun kumppanisi

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Palvelemme monipuolisesti erilaisia ravintoloita, kahviloita, leipomoita ja muita ruoan ammattilaisia alueellamme. Haluamme olla sinun kumppanisi menestyksen tiellä.

Yhteistyömme perustuu enemmän kuin pelkkään hintaan ja alennuksiin. Etsimme kokonaisvaltaisesti oikeita ratkaisuja, jotka parantavat juuri sinun kannattavuuttasi. Meille on tärkeää, että asiakkaamme menestyvät, sillä heidän menestymisensä on myös meidän menestymisemme.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Valikoimastamme löydät paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändit sekä Patu-tuotteet, jotka ovat aina edullisia. Voit luottaa siihen, että tilaamasi tuotteet toimitetaan nopeasti ja luotettavasti. Meillä on kattava valikoima erilaisia tuotteita, aina tuoreista kasviksista ja lihoista aina mausteisiin ja puhdistustarvikkeisiin. Olemme varmistaneet, että valikoimastamme löytyy kaikki mahdollinen suurkeittiössä tarvittava.

Tilaukset hoituvat vaivattomasti nettikaupassa, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet. Pyrimme aina tarjoamaan parasta palvelua ja varmistamaan, että tilaamasi tuotteet saapuvat sinulle jopa saman päivän aikana.

Palvelutukku Kolmio on sinun kumppanisi, kun tarvitset parhaat tarvikkeet ja tuotteet keittiöösi. Ota yhteyttä myyntiimme numerosta: 03 871 370 ja hoidamme tilauksesi vaivattomasti ja luotettavasti.