Toimitusvarmuus ja laatu

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa asiakkailleen ammattitaidolla ja toimitusvarmuudella erilaisia tarvikkeita. Meidän toimitusvarmuutemme on alan huippua, ja pyrimme aina ilmoittamaan asiakkaallemme mahdollisista toimituspoikkeamista heti aamulla. Jos toimituksessa ilmenee poikkeamia, sovimme yhdessä asiakkaan kanssa korvaavasta tuotteesta.

Tuoretuotteidemme laatu on alan paras, ja toimitamme ne suoraan asiakkaan luo ilman välivarastointeja. Vahvuutemme tuoretuotteissa on se, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten valitse aina tuorein vaihtoehto. Meidän tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet nopeasti ja luotettavasti.

Palvelutukku Kolmio – täyden palvelun tukkuliike

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Parhaimmillaan saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän kuluessa.

Tilauksen tekeminen on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä tilauksen nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Olemme palveluksessasi Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueilla.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Halutessasi yhteistyökumppaniksesi valinnan tulee olla Palvelutukku Kolmio. Monet alueemme lounasravintoloista ja muista ravintolahankkijoista ovat valinneet meidät luotettavaksi kumppanikseen. Yhteistyökumppanuutemme perustuu enemmän kuin pelkästään hintoihin ja alennusprosentteihin.

Olemme asiakkaan kumppani, ja yhdessä etsimme kokonaisvaltaisesti oikeita ratkaisuja asiakkaan kannattavuuden parantamiseksi. Palvelemme myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Menestyäksemme on tärkeää, että meidän asiakkaamme menestyvät.

Suuri ja monipuolinen tuotevalikoima

Päämäärämme on tarjota asiakkaillemme laaja ja monipuolinen tuotevalikoima. Meiltä löydät kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet helposti ja edullisesti.

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet, kattaustarvikkeet sekä pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Lisäksi tarjoamme yli 70 tuotteen valikoiman aina edullisia Patu-tuotteita.

Tervetuloa Palvelutukku Kolmion asiakkaaksi ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370. Tarjoamme sinulle paitsi kilpailukykyiset hinnat, myös reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään.