Toimitusvarmuus on alan huippua

Olemme ylpeitä toimitusvarmuudestamme ja asiakkaidemme kanssa tekemästämme yhteistyöstä. Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun elintarviketukkuliike. Tarjoamme tehokkaan ja luotettavan toimituspalvelun, joka varmistaa, että tilaamasi keittiötarvikkeet saapuvat sinulle juuri silloin kun niitä tarvitset.

Toimitusvarmuutemme on alalla vertaansa vailla. Mikäli meillä ilmenee toimituspoikkeama, ilmoitamme siitä välittömästi asiakkaalle. Aamulla saat aina tiedon mahdollisesta poikkeamasta ja sovimme yhdessä korvaavasta tuotteesta. Haluamme varmistaa, että saat tarvitsemasi keittiötarvikkeet ajoissa ja vältymme tarpeettomilta viivästyksiltä.

Tuoretuotteiden laatu on alan paras

Palvelutukku Kolmio on erikoistunut tuoretuotteiden toimittamiseen asiakkailleen ilman välivarastointeja. Tämä varmistaa, että saat aina alan parhaat ja tuoreimmat tuotteet suoraan keittiöösi ilman turhia viiveitä. Meitä on valittu kumppaniksi monien ravintoloiden, kahviloiden ja suurkeittiöiden toimesta, mikä kertoo laadukkaasta ja luotettavasta palvelustamme.

Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja siksi haluamme tarjota sinulle aina tuoreimmat ja laadukkaimmat kasvikset, juurekset, kalat, lihat ja muut tarvikkeet. Valitsemalla tuoreimman saat parasta makua sekä ruokiisi että yrityksesi tuotteisiin. Tuotavalikoimamme on kattava ja sisältää sekä paikallisia tuotteita että tunnettuja brändejä. Voit luottaa, että saat parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna.

Palvelutukku Kolmio on sinulle luotettava, tehokas ja pitkäaikainen yhteistyökumppani keittiötarvikkeiden toimittamisessa. Tervetuloa asiakkaaksemme ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370!