Toimitusvarmuus ja laatu

Palvelutukku Kolmio tarjoaa asiakkailleen alan huippuluokan toimitusvarmuuden ja laadun. Pyrimme aina toimittamaan tilatut tuotteet asiakkaillemme sovitussa aikataulussa, ja mikäli toimituspoikkeama sattuu, ilmoitamme siitä asiakkaallemme heti aamulla. Tavoitteenamme on tarjota korvaava tuote ja varmistaa, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet aina ajoissa.

Erityisesti tuoretuotteiden osalta laatumme on alansa paras. Toimitamme tuoreet kasvikset, jalosteet, kalat ja lihat suoraan asiakkaillemme ilman välivarastointeja. Näin varmistamme, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten pyrimme aina toimittamaan asiakkaillemme tuoreimmat ja laadukkaimmat vaihtoehdot. Palvelumme ja tuotteemme tekevät valinnan helpoksi – ostamalla meiltä saat aina parasta ja tuoreinta.

Ainutlaatuinen palvelu ja yhteistyö

Palvelutukku Kolmio toimii alueella asiakkaidensa kumppanina tarjoten reilua ja kokonaisvaltaista palvelua. Monet alueen lounasravintolat, iltaravintolat, kahvilat, grillit, pizzeriat, suurkeittiöt, leipomot ja vähittäiskaupat ovat valinneet meidät luotettavaksi yhteistyökumppanikseen.

Yhteistyömme perustuu enemmän kuin pelkkään hintaan ja alennuksiin. Etsimme yhdessä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joiden avulla voimme parantaa heidän kannattavuuttaan. Tavoitteenamme on tarjota tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja auttavat heitä menestymään omassa toiminnassaan. Me uskomme, että asiakkaidemme menestys on myös meidän menestyksemme.

Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima

Palvelutukku Kolmion tuotevalikoima on kattava ja monipuolinen. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Patu-tuotteita, jotka ovat osa Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjua.

Tuotevalikoimastamme löytyvät muun muassa tuoreet ja esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet sekä kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Tarjoamme myös yli 70 edullista Patu-tuotetta, jotka ovat aina hyvä vaihtoehto budjettitietoisille asiakkaille.

Tuotevalikoimamme on suunniteltu vastaamaan kaikkien suurkeittiöiden tarpeita ja odotuksia. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat ja laadukkaimmat tuotteet nopeasti toimitettuina. Tilatessasi meiltä voit luottaa siihen, että saat tarvitsemasi tuotteet ajoissa ja ilman kompromisseja laadun suhteen.