Toimitusvarmuus ja tuoretuotteiden laatu

Palvelutukku Kolmio on alan huippua toimitusvarmuudessa. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla mahdollisista toimituspoikkeamista ja tarjoamme korvaavan tuotteen heti aamulla. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet ajoissa ja ilman viivästyksiä. Erityisesti tuoretuotteiden osalta laatumme on alan paras. Toimitamme tuoreet tuotteet suoraan asiakkaalle ilman välivarastointia. Tämä tarkoittaa, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Valitsemalla meidät voitte luottaa siihen, että saatte aina tuoreimmat tuotteet parhaaseen laatuun.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Me, Palvelutukku Kolmio, haluamme olla asiakkaan kumppani menestyksessä. Monet alueemme lounasravintoloista ovat valinneet meidät juuri tästä syystä. Tarjoamme palvelua myös iltaravintoloille, kahviloille, grilleille, pizzerioille, suurkeittiöille, leipomoille ja vähittäiskaupoille. Yhteistyömme ei rajoitu pelkästään hintoihin ja alennuksiin, vaan pyrimme löytämään kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme kannattavuuden parantamiseksi. Meille on tärkeää, että asiakkaamme menestyvät, sillä heidän menestyksensä on myös meidän menestyksemme.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Valikoimassamme on laaja valikoima paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Patu-tuotteita. Tarjoamme yli 70 tuotteen valikoiman, joka kattaa tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet, kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Tavoitteenamme on toimittaa parhaat tuotteet nopeasti ja luotettavasti asiakkaidemme käyttöön. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat valitsemansa tuotteet jopa saman päivän aikana ja että nämä tuotteet ovat aina edullisia ja korkealaatuisia.

Tervetuloa asiakkaaksemme ja ottakaa yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370. Haluamme auttaa teitä menestymään ja tarjoamme reilua ja kokonaisvaltaista palvelua. Valitsemalla Palvelutukku Kolmion voitte luottaa toimitusvarmuuteen, tuoretuotteiden laatuun ja parhaiden tuotteiden nopeaan toimitukseen.