Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita suurkeittiöihin. Yksi vahvuuksistamme on erinomainen toimitusvarmuus. Ilmoitamme asiakkaillemme heti aamulla, jos ilmenee toimituspoikkeamia, ja sovimme korvaavista tuotteista. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että saat tilaamasi tuotteet ajallaan ja asiakasystävällisesti. Toimitamme tuoretuotteet suoraan asiakkaalle ilman välivarastointia, mikä tarkoittaa, että saat aina parhaat ja tuoreimmat tuotteet.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle vain parhaita tuotteita. Meille laatu on ensisijaisen tärkeää, erityisesti tuoretuotteiden osalta. Toimitamme tuoretuotteet suoraan asiakkaalle, jolloin voit olla varma niiden tuoreudesta. Tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat jo seuraavana päivänä asiakkaidemme keittiöissä. Ymmärrämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten tarjoamme aina tuoreimpia vaihtoehtoja. Näin voit luottaa siihen, että keittiössäsi käytettävät tuoretuotteet ovat aina parhaimmillaan.

Olemme asiakkaan kumppani

Palvelutukku Kolmio haluaa olla enemmän kuin pelkkä tukkuliike. Haluamme olla sinun kumppanisi menestyksesi taustalla. Monet alueemme lounasravintoloista ovat valinneet meidät luotettavaksi kumppanikseen ja palvelemme myös muita ravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Yhteistyömme perustuu kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin, emmekä ainoastaan keskity hintoihin ja alennuksiin. Yhdessä etsimme oikeita ratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintasi kannattavuutta.

Jotta voimme menestyä, täytyy myös sinun menestyä. Haluamme olla mukanasi matkallasi kohti menestystä ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Palvelutukku Kolmio tarjoaa sinulle laadukkaita ja monipuolisia tuotteita. Valikoimastamme löydät kaikki suurkeittiösi tarvitsemat tuotteet, aina paikallisista ja tuoreista kasviksista ja lihoista tunnettuihin brändeihin ja Palvelutukkurien Patu-tuotteisiin. Meiltä saat myös kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Uskomme, että menestyksen avain on laatu, monipuolisuus ja luotettava yhteistyö.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Palvelutukku Kolmio tunnetaan paikallisista tuoretuotteista ja jalosteista, tunnetuista brändeistä sekä Patu-tuotteista. Meillä on kattava tuotevalikoima, josta löydät kaiken tarvitsemasi keittiöösi. Tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet sekä kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet – meiltä löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Panostamme nopeisiin toimituksiin ja tarjoamme sinulle parhaat tuotteet nopeasti. Tavoitteenamme on, että saat tilauksesi jopa saman päivän aikana. Meille sinun tyytyväisyys on tärkeää ja haluamme tarjota sinulle parhaita tuotteita ja palvelua. Valikoimamme yli 70 tuotteen joukossa on myös aina edullisia Palvelutukkurien Patu-tuotteita. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen valikoiman ja nopeimman toimituksen. Valitse Palvelutukku Kolmio ja saat parhaat tuotteet laadukkaasti ja vaivattomasti.