Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa laadukkaita keittiötarvikkeita asiakkailleen. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme sovitun rytmin mukaisesti, ja voit saada tilaamasi tuotteet jopa saman päivän aikana. Tilaukset voi hoitaa nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostitse tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta.

Palvelutukku Kolmio toimii Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueilla. Meillä on myös ainutlaatuinen palvelulupaus alueellamme – valikoimamme tuoretuotteet, kuten kasvikset ja juurekset, ovat päivittäin tuoreina asiakkaidemme keittiöissä. Haluamme tarjota sinulle aina tuoreimmat ja parhaat tuotteet, jotta voit menestyä liiketoiminnassasi.

Toimitusvarmuus ja korvaavat tuotteet

Toimitusvarmuutemme on alan huippua. Jos toimituksessa tapahtuu poikkeamia, ilmoitamme siitä sinulle heti aamulla ja sovimme tarvittaessa korvaavasta tuotteesta. Haluamme pitää huolen, että saat tilaamasi tuotteet aina ajallaan ja pettymyksettä.

Tuoretuotteiden laatu ja suora toimitus asiakkaalle

Laatumme tuoretuotteiden osalta on alan paras – toimitamme ne ilman välivarastointeja suoraan asiakkaallemme. Meille on tärkeää, että kasvikset, juurekset ja muut tuotteet säilyvät mahdollisimman tuoreina ja laadukkaina. Nämä elintarvikkeet eivät parane vanhetessaan, joten valitse tuorein vaihtoehto keittiötarvikkeissasi.

Ammattilaisten kumppanina menestymiseen

Palvelutukku Kolmio on monen alueen lounasravintolan valinta kumppaniksi. Palvelemme myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Yhteistyömme perustuu enemmän kuin pelkkiin hintoihin ja alennuksiin – etsimme yhdessä kokonaisvaltaisesti oikeita ratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintasi kannattavuutta. Menestyksemme perusta on asiakkaidemme menestyminen.

Kattava tuotevalikoima nopealla toimituksella

Valikoimamme kattaa paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändit sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteet. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita aina tuoreista kasviksista ja pakasteista maito- ja rasvatuotteisiin, säilykkeisiin, tuoreisiin kala- ja lihatuotteisiin, myllytuotteisiin, juomiin, mausteisiin, kattaustarvikkeisiin, pehmopapereihin ja puhdistustarvikkeisiin. Valikoimassamme on yli 70 tuotteen valikoima aina edullisia Patu-tuotteita. Voit luottaa siihen, että saat parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna.

Tervetuloa asiakkaaksemme ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa: 03 871 370. Palvelutukku Kolmio on valmiina palvelemaan sinua ja auttamaan menestymään.