Toimitusvarmuus ja korvaavat tuotteet

Palvelutukku Kolmio on elintarviketukkumme, joka takaa toimitusvarmuuden, joka on alamme huippua. Meidän tärkein tehtävämme on varmistaa, että saat tuoreita ja laadukkaita tuotteita juuri silloin kun niitä tarvitset. Joskus kuitenkin voi ilmetä toimituspoikkeamia, ja kun sellainen tapahtuu, me ilmoitamme siitä sinulle heti aamulla ja sovimme korvaavasta tuotteesta. Me tiedämme kuinka tärkeää on pitää keittiösi täynnä raikkaita ja maukkaita raaka-aineita, joten haluamme tehdä kaikkemme varmistaaksemme, että saat juuri sitä mitä tarvitset.

Tuoretuotteiden vertaansa vailla oleva laatu

Olemme ylpeitä siitä, että tuoretuotteidemme laatu on alan paras. Toimitamme tuoretuotteet suoraan asiakkaillemme ilman välivarastointeja, joten voit olla varma siitä, että saat tuoreet ja ensiluokkaiset raaka-aineet. Kasviksemme pilkotaan ja juureksemme kuoritaan päivittäin, joten voit olla varma siitä, että saat aina tuoreimmat tuotteet keittiöösi. Tuoretuotteiden kunto ei paranekaan ikääntymisen myötä, joten valikoimastamme löydät aina vain parasta laatua.

Kumppanina menestymiseen

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, jota monet alueemme ravintolat ja muut elintarviketoimijat ovat valinneet kumppanikseen. Haluamme toimia yhdessä sinun kanssasi ja auttaa sinua menestymään. Meidän tavoitteenamme ei ole ainoastaan tarjota kilpailukykyisiä hintoja ja alennuksia, vaan haluamme löytää kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka auttavat parantamaan sinun kannattavuuttasi. Uskomme vahvasti siihen, että meidän menestyksemme perustuu siihen, kuinka hyvin sinä menestyt. Tule siis asiakkaaksemme ja anna meidän auttaa sinua menestymään!

Parhaat tuotteet nopealla toimituksella

Valikoimassamme on laaja valikoima tuoretuotteita, jalosteita sekä tunnettuja brändejä. Toimitamme paikallisia tuotteita suoraan alueen tuottajilta, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Meillä on myös yli 70 edullista Patu-tuotetta, joista voit valita. Haluamme tarjota sinulle parhaita tuotteita nopeasti, joten voit keskittyä luomaan herkullisia ja laadukkaita ruokia. Tilaukset meille hoituvat helposti nettikaupassa, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Meidän toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan, joten voit luottaa siihen, että saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän aikana.

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Tarjoamme sinulle paitsi hintoja, myös reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa: 03 871 370 ja tule asiakkaaksemme. Tervetuloa Palvelutukku Kolmioon!