Toimitusvarmuus

Palvelutukku Kolmio on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen alan huippuluokan toimitusvarmuuden. Me tiedämme, kuinka tärkeää on saada tilatut tuotteet ajoissa ja luotettavasti. Siksi, mikäli meillä tapahtuu toimituspoikkeama, olemme aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen heti aamulla ja tiedotamme tilanteesta.

Olemme sitoutuneita löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun ja tarjoamaan korvaavan tuotteen, mikäli toimituspoikkeama aiheuttaa ongelmia asiakkaalle. Haluamme varmistaa, että saatte aina tarvitsemanne tuotteet, vaikka se vaatisi pientä joustoa tai lisätyötä meidän puoleltamme.

Tuoretuotteiden laatu

Panostamme erityisesti tuoretuotteidemme laatuun. Ymmärrämme, että ruoanvalmistuksessa käytettävien tuoreiden kasvisten ja kuorittujen juuresten pitää olla parhaimmillaan. Siksi varmistamme, että toimitamme tuoretuotteet suoraan asiakkaillemme ilman välivarastointeja.

Kun tilaatte tuoretuotteita meiltä, voitte olla varmoja siitä, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset saapuvat jo seuraavana päivänä keittiöihinne. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten kannattaa aina valita tuorein vaihtoehto. Uskomme, että laadukkaat tuotteet ovat tärkeitä menestykseenne ja haluamme olla osa sitä.

Pääsyyt valita meidät kumppaniksi

Palvelutukku Kolmio on osa valtakunnallista Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjua. Me olemme täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa asiakkailleen kaiken tarvittavan suurkeittiön tuotteista yhdessä sovitussa rytmissä. Parhaimmillaan saatte tilaamanne tuotteet jopa saman päivän aikana.

Miksi sitten valita juuri meidät kumppanikseen? Hinta ei ole ainoa ratkaiseva tekijä yhteistyötä valittaessa. Me olemme sitoutuneita tarjoamaan reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa teitä menestymään. Ymmärrämme, että menestyksemme riippuu asiakkaidemme menestyksestä. Siksi etsimme yhdessä kanssanne oikeat ratkaisut kannattavuuden parantamiseksi.

Monet alueemme lounasravintolat, iltaravintolat, kahvilat, grillit, pizzeriat, suurkeittiöt, leipomot ja vähittäiskaupat ovat jo valinneet meidät luotettavaksi kumppanikseen. Haluamme olla asiakkaidemme kumppani ja auttaa teitä menestymään omassa liiketoiminnassanne. Tervetuloa asiakkaaksemme ja ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme numerossa 03 871 370!

Laaja tuotevalikoima

Palvelutukku Kolmio tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat kaikkiin suurkeittiön tarpeisiin. Voitte löytää meiltä tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet sekä kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet.

Erikoisuutenamme on myös yli 70 tuotteen valikoima aina edullisia Patu-tuotteita. Näin voitte saada parhaimmat tuotteet nopeasti ja helposti, jotta voitte keskittyä omaan ydinliiketoimintaanne. Me olemme täällä tukemassa teitä parhaan mahdollisen valikoiman ja palvelun avulla!