Palvelutukku Kolmio tarjoaa ainutlaatuisen palvelulupauksen alueellamme: aitoa lähiruokaa suurkeittiöihin. Meillä vahvuutemme tuoretuotteissa on se, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Emme käytä tekstillä tuoreet vihannekset tai tuoreet juurekset, mutta haluamme korostaa, että valitsemalla meidät saat tuoreimmat tuotteet nopeasti toimitettuna. Valitse meidät, ja voit luottaa siihen, että tarjoamme sinulle parhaat tuotteet ja palvelun suurkeittiösi tarpeisiin.

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, joka toimittaa kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Parhaimmillaan saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän kuluessa. Tilaukset meille hoituvat kätevästi nettikaupassa, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet.

Olemme asiakkaan kumppani

Palvelutukku Kolmio on ylpeä siitä, että monet alueemme lounasravintolat ja muut elintarvikealan yritykset ovat valinneet meidät kumppanikseen. Palvelemme laajasti eri toimijoita, kuten iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Meille yhteistyö asiakkaidemme kanssa ei perustu pelkästään hinta-exceleihin ja alennusprosentteihin, vaan etsimme yhdessä kokonaisvaltaisesti oikeita ratkaisuja asiakkaan kannattavuuden parantamiseksi.

Tavoitteenamme on menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin pelkkä tuotteiden toimittaja. Tarjoamme reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Haluamme olla asiakkaan kumppani, joka ymmärtää heidän tarpeensa ja pyrkii täyttämään ne mahdollisimman hyvin. Jos menestytte, me menestymme!

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Palvelutukku Kolmio tarjoaa kattavan tuotevalikoiman, joka sisältää paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändit sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteet. Meiltä löydät kaiken, mitä suurkeittiösi tarvitsee: tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet, kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Tarjoamme yli 70 tuotteen valikoiman aina edullisia Patu-tuotteita.

Meille on tärkeää, että parhaat tuotteet toimitetaan asiakkaillemme nopeasti. Haluamme varmistaa, että saat tarvitsemasi tuotteet juuri silloin kun niitä tarvitset. Valitsemalla meidät voit luottaa siihen, että toimitamme tilaamasi tuotteet ripeästi ja luotettavasti. Palvelutukku Kolmio on sitoutunut tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun ja tuotteet suurkeittiöihin alueellamme.

Tervetuloa asiakkaaksemme! Ota yhteyttä myyntiimme numerossa: 03 871 370