Tervetuloa Palvelutukku Kolmion asiakkaaksi!

Oletko etsimässä kätevää tapaa saada kaikki tarvitsemasi ruokatuotteet samasta paikasta? Haluatko varmistaa, että saat aina tuoreimmat ja laadukkaimmat tuotteet keittiöösi? Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa luotettavia ja nopeita toimituksia sekä varmistaa asiakkaan menestyksen. Astu kanssamme elintarviketukkumme mielenkiintoiseen maailmaan ja tutustu laajaan tuotevalikoimaamme!

Palvelutukku Kolmio kuuluu Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun ja toimii Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueilla. Tarjoamme monipuolisesti erilaisia tuotteita, aina tuoreista kasviksista ja lihoista säilykkeisiin ja kattaustarvikkeisiin. Kaikki tuotteemme toimitetaan asiakkaillemme sovitussa rytmissä, ja parhaimmillaan voit saada tilaamasi tuotteet jopa saman päivän aikana. Tilaukset voi hoitaa kätevästi nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Haluamme taata sinulle helpon ja vaivattoman tavan hankkia tarvitsemasi ruokatuotteet.

Tuoreimmat kasvikset ja juurekset

Meidän vahvuutemme tuoretuotteissa on se, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tiedämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja siksi panostamme aina tuoreimpien ja laadukkaimpien tuotteiden toimittamiseen. Haluamme tarjota sinulle aina tuoreimpia vaihtoehtoja, jotta voit taata asiakkaillesi parhaan mahdollisen makuelämyksen.

Haluamme olla sinun kumppanisi keittiössäsi. Monet alueemme ravintolat ja suurkeittiöt luottavat jo meihin ja ovat valinneet meidät kumppanikseen. Haluamme palvella sinua myös parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa sinua menestymään. Yhdessä etsimme oikeat ratkaisut kannattavuutesi parantamiseksi. Tavoitteenamme on, että menestymme yhdessä, ja siksi haluamme tarjota sinulle parhaita tuotteita nopeasti toimitettuna.

Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima

Olemme ylpeitä laajasta ja monipuolisesta tuotevalikoimastamme. Tarjoamme paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Patu-tuotteita. Tuotevalikoimamme kattaa kaiken tuoreista kasviksista pakasteisiin, maito- ja rasvatuotteista säilykkeisiin, sekä tuoreista kaloista ja lihoista mausteisiin ja juomiin. Tarjoamme myös kattaustarvikkeita, pehmopapereita ja puhdistustarvikkeita, jotta voit hoitaa keittiösi toiminnan mahdollisimman helposti ja tehokkaasti. Lisäksi löydät meiltä yli 70 edullista Patu-tuotetta, jotka tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon eri käyttötarkoituksiin.

Tervetuloa Palvelutukku Kolmion asiakkaaksi! Tarjoamme sinulle paitsi hintoja kilpailukykyisesti, myös reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370 ja aloita yhteistyö kanssamme jo tänään!