Hävikinhallinta – ruokahävikin vähentämisen keino

Ruokahävikki on yksi suurimmista haasteista suurkeittiöille ja elintarviketeollisuudelle. Hävikinhallinta on avain ruokahävikin vähentämiseen ja samalla sekä taloudellisesti että ekologisesti kestävämpään toimintaan. Palvelutukku Kolmio haluaa olla sinun kumppanisi hävikinhallinnan parantamisessa.

Meidän palvelumme tarjoavat useita tapoja vähentää ruokahävikkiä ja maksimoida tuotteiden käyttöaste. Tuoremme kasvikset ja juurekset ovat aina korkealaatuisia ja toimitamme ne vain parasta ennen -päivämäärien mukaisesti, näin varmistamme että saat aina tuoreimmat tuotteet, jotka eivät parane vanhetessaan. Tarjoamme myös laajan valikoiman esikäsiteltyjä kasviksia ja muita tuotteita, jotka helpottavat suurkeittiöiden arkea ja auttavat vähentämään ruokahävikkiä.

Palvelutukku Kolmion täyden palvelun tukkuliike

Palvelutukku Kolmio on osa valtakunnallista Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjua, ja meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme täyden palvelun elintarviketukkuliike. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme sovitun aikataulun mukaisesti. Parhaimmillaan saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän aikana. Palveluihimme kuuluu myös joustavat tilausmahdollisuudet, jotka voi hoitaa luotettavasti nettikaupan, puhelimen, sähköpostin tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta.

Teemme yhteistyötä alueen paikallisten tuottajien kanssa ja noudamme paluukyydeissä heidän tuotteitaan, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Haluamme tarjota sinulle hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään omassa liiketoiminnassasi. Olemme täällä sinua varten ja toivomme, että otat yhteyttä myyntitiimiimme numerossa 03 871 370. Tervetuloa asiakkaaksemme Palvelutukku Kolmion kanssa!