Tervetuloa Palvelutukku Kolmioon, kaikkien ruokatuotteiden kotiin!

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka kuuluu valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Teemme tilauksista helppoa ja kätevää. Voit hoitaa tilauksesi joko nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien avulla.

Palvelutukku Kolmio toimittaa tuotteita Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueilla. Ja mikä parasta, saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän aikana. Haluamme tarjota sinulle paitsi kilpailukykyiset hinnat myös reilua ja kokonaisvaltaista palvelua. Olemme aidosti kiinnostuneita sinun menestyksestäsi, sillä menestyksesi on myös meidän menestystämme. Kun valitset Palvelutukku Kolmion, valitset kumppanin, joka auttaa sinua menestymään.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Yksi vahvuuksistamme on tuoretuotteiden nopea toimitus. Tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat jo seuraavana päivänä asiakkaidemme keittiöissä. Tuoretuotteissa laatu on avainasemassa, ja siksi valitsemme aina tuoreimmat vaihtoehdot. Haluamme tarjota sinulle parhaat tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Palvelutukku Kolmio toimittaa tuotteita monille eri toimijoille, kuten lounasravintoloille, iltaravintoloille, kahviloille, grilleille, pizzerioille, suurkeittiöille, leipomoille ja vähittäiskaupoille. Yhteistyömme ei perustu pelkästään hintoihin ja alennuksiin. Etsimme yhdessä kanssasi oikeita ratkaisuja, jotka parantavat kannattavuuttasi. Meillä on laaja valikoima paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita sekä tunnettuja brändituotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös Palvelutukkurien Patu-tuotteet, joita löytyy yli 70 erilaista edullista vaihtoehtoa.

Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370 ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Tervetuloa Palvelutukku Kolmioon, kaikkien ruokatuotteiden kotiin!