Palvelutukku Kolmion laaja ruokatuotteiden valikoima

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike elintarvikealalla. Tarjoamme monipuolisen ja laajan valikoiman ruokatuotteita, jotka vastaavat kaikkien suurkeittiöiden tarpeisiin. Luotettavalla ja tehokkaalla toimituksella takaamme asiakkaillemme tuotteiden saapumisen jopa saman päivän aikana.

Yhdessä sovitun rytmin mukaisesti toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaille. Verkkokaupan, puhelimen, sähköpostin tai erilaisten tilausjärjestelmien avulla voit helposti tehdä tilauksen meille. Toimialueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet. Tämän lisäksi noudamme  paikallisia tuotteita alueen tuottajilta, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme.

Ainutlaatuinen palvelulupaus tuoretuotteissa

Yksi vahvuuksistamme on nopea toimitus ja tuoreiden tuotteiden tarjoaminen. Tuoretuotteet, kuten kasvikset, ovat avainasemassa monessa keittiössä, ja siksi takaamme niiden tuoreuden. Päivittäin saapuvat kasvikset ja juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä, mikä takaa niiden tuoreuden ja laadun. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten tarjoamme vain tuoreimpia vaihtoehtoja.

Kumppanina asiakkaille

Monet alueemme lounasravintoloista, iltaravintoloista, kahviloista, grilleistä, pizzerioista, suurkeittiöistä, leipomoista ja vähittäiskaupoista ovat valinneet meidät kumppanikseen. Yhteistyömme ei perustu pelkästään hinta-Exceleihin ja alennusprosentteihin, vaan etsimme yhdessä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia ratkaisuja heidän kannattavuutensa parantamiseksi. Asiakkaidemme menestyminen on meille tärkeää, ja siksi pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua sekä laadukkaita tuotteita nopealla toimituksella.

Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima

Palvelutukku Kolmion tuotevalikoima on kattava ja sisältää monipuolisia ruokatuotteita. Tarjoamme muun muassa tuoreita kasviksia, esikäsiteltyjä kasviksia, pakasteita, maito- ja rasvatuotteita, säilykkeitä, tuoreita kaloja ja lihoja, myllytuotteita, mehuja ja juomia, alkoholijuomia, mausteita sekä kattaustarvikkeita, pehmopapereita ja puhdistustarvikkeita. Lisäksi meiltä löytyy yli 70 erilaista Patu-tuotetta, jotka tarjoavat edullisia vaihtoehtoja. Olemme ylpeitä laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimastamme, joka varmasti vastaa jokaisen suurkeittiön tarpeita.

Olet lämpimästi tervetullut Palvelutukku Kolmion asiakkaaksi! Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 03 871 370. Tarjoamme sinulle paitsi laadukkaita tuotteita myös luotettavaa ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään. Ota yhteyttä ja tutustu laajaan ruokatuotevalikoimaamme!