Kohtaamme asiakkaidemme tarpeet 

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka on keskittynyt elintarviketukkuun. Tarjoamme valikoimassamme laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaikki suurkeittiön tarpeet. Toimitamme tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Parhaimmillaan tilaukset toimitetaan jopa saman päivän aikana, mikä on erittäin hyödyllistä kiireisille keittiöammattilaisille.

Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla reilua ja kokonaisvaltaista palvelua. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat tarvitsemansa tuotteet laadukkaina ja hyvissä ajoin. Teemme yhteistyötä erilaisten ravintoloiden, kahviloiden, leipomoiden ja vähittäiskauppojen kanssa, jotta voimme tarjota heille juuri heidän tarpeitaan vastaavan ratkaisun. Emme halua perustaa yhteistyötämme pelkästään hintoihin, vaan haluamme auttaa asiakkaitamme parantamaan kannattavuuttaan kokonaisvaltaisesti. Menestyksemme perustuu siihen, että asiakkaamme menestyvät.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme

Meille Palvelutukku Kolmiossa tuoretuotteet ovat erityisen tärkeitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina tuoreimpia kasviksia ja juureksia, joita he voivat käyttää suoraan keittiöissään. Tuoreus on avainasemassa ruoanlaitossa, ja siksi haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat aina valita tuoreimmat tuotteet valikoimastamme.

Valikoimassamme on paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, jotka tulevat suoraan paikallisilta tuottajilta. Haluamme tuoda esille alueellisia herkkuja ja tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden valita kotimaisia tuotteita. Tuotevalikoimassamme on myös tunnettuja brändejä sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteita, jotka tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva tukkuliike. Toimitamme tuotteemme asiakkaillemme eri tilauskanavien kautta, jotta he voivat valita itselleen sopivimman tavan tehdä tilauksensa. Olipa kyseessä sitten nettikauppa, puhelin, sähköposti tai erilaiset tilausjärjestelmät, me huolehdimme siitä, että tilaukset käsitellään nopeasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavat elintarvikkeet.