Palvelutukku Kolmion palvelut

Palvelutukku Kolmio on Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, joka toimittaa kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkailleen nopeasti ja turvallisesti.

Yhteistyömme alueen lounasravintoloiden, iltaravintoloiden, kahviloiden, grilleiden, pizzerioiden, suurkeittiöiden, leipomoiden ja vähittäiskauppojen kanssa perustuu asiakkaan menestyksen tukemiseen. Tarjoamme hintojen lisäksi kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Tuoretuotteiden nopea toimitus

Palvelutukku Kolmion vahvuus tuoretuotteissa on niiden nopea toimitus asiakkaidemme keittiöihin. Tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme käytettävissä jo seuraavana päivänä. Ymmärrämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan ja siksi panostamme niiden laatuun ja nopeaan toimitukseen.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan tuotevalikoiman, joka sisältää tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet sekä kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Lisäksi valikoimassamme on yli 70 edullista Patu-tuotetta, joita voimme tarjota asiakkaillemme.

Laadukas yhteistyö asiakkaiden kanssa

Palvelutukku Kolmio on asiakkaidensa kumppani, jonka tavoitteena on auttaa asiakasta menestymään. Tarjoamme palveluitamme kaikille elintarvikealan yrityksille, olipa kyseessä sitten ravintola, kahvila, grilli, pizzeria, suurkeittiö, leipomo tai vähittäiskauppa.

Yhteistyömme perustuu enemmän kuin pelkästään hintoihin ja alennuksiin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa oikeita ratkaisuja, jotka parantavat heidän liiketoimintansa kannattavuutta. Me uskomme siihen, että asiakkaidemme menestyminen on myös meidän menestymisemme avain. Siksi tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita nopealla toimituksella ja kokonaisvaltaista palvelua.

Palvelutukku Kolmio on täydellinen valinta ruokatoimitusten tarpeisiin. Panostamme turvalliseen ja nopeaan toimitukseen sekä ainutlaatuiseen palveluun. Ole yhteydessä myyntiimme numerossa 03 871 370 ja aloita menestyksesi tukeminen jo tänään!