Patu-ketju ja Palvelutukku Kolmio

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike. Toimimme elintarviketukkualalla ja tarjoamme suurkeittiöille laadukkaita tuotteita. Haluamme varmistaa, että kaikki asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti ja mahdollisimman nopeasti. Palvelutukku Kolmiosta saat tilaukseesi laajan valikoiman erilaisia elintarvikkeita, mukaan lukien tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat sekä erilaiset mausteet, kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet.

Olemme asiakkaan kumppani monille alueemme ravintoloille, pizzerioille, kahviloille, grilleille, suurkeittiöille, leipomoille ja vähittäiskaupoille. Yhteistyömme perustuu kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin, jotka parantavat asiakkaan kannattavuutta. Emme pelkästään tarjoa kilpailukykyisiä hintoja, vaan haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Palvelulupauksemme alueella on, että saamme tuoretuotteet keittiöihin nopeasti ja niiden laatu on aina ensiluokkaista. Tule asiakkaaksemme ja koe itse, miten voimme auttaa sinua menestymään. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370 ja tee tilauksesi joko nettikaupassa, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Meidän vahvuuksiamme ovat tuoretuotteet, jotka saapuvat keittiöihin nopeasti ja ovat aina tuoreimpia mahdollisia. Toimimme Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella, ja toimitamme tilaukset asiakkaillemme jopa saman päivän aikana. Yksi ainutlaatuisista palvelulupauksistamme alueellamme on, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten valitse aina tuorein vaihtoehto. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaita tuotteita nopealla toimituksella, jotta he voivat tarjota omille asiakkailleen aina ensiluokkaisia elämyksiä.

Tulemme mielellämme kumppaniksesi, oli tarpeesi sitten tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet tai vaikkapa maito- ja rasvatuotteet. Lisäksi palvelutukku Kolmiosta löydät paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita sekä tunnettuja brändejä ja Patu-tuotteita. Tuotevalikoimamme on kattava ja tarjoamme yli 70 erilaista tuotetta aina edulliseen hintaan. Käytä hyväksesi Palvelutukku Kolmion monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima sekä ainutlaatuinen palvelulupauksemme ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370. Me autamme sinua menestymään ja varmistamme, että saat juuri tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja luotettavasti.