Palvelutukku Kolmio luottokumppanina

Palvelutukku Kolmio on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa luotettavaa ja korkealaatuista elintarviketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään. Toimitamme kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Parhaassa tapauksessa tilaamasi tuotteet voivat olla jopa saman päivän aikana luonasi. Palvelutukku Kolmio toimii Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala alueella.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme tällä alueella on, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tuoreet tuotteet eivät parane vanhetessaan, joten suosittelemme valitsemaan aina tuoreimmat vaihtoehdot. Valikoimastamme löydät paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändit sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteet. Tuotevalikoimamme on laaja ja kattaa kaiken tarvittavan: tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet, kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Meillä on yli 70 tuotteen valikoima aina edullisia Patu-tuotteita.

Olemme asiakkaan kumppani

Moni alueemme lounasravintoloista on valinnut Palvelutukku Kolmion kumppanikseen. Palvelemme myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Yhteistyömme ei perustu pelkästään hinta-Exceleihin ja alennusprosentteihin, vaan panostamme kokonaisvaltaisesti oikeiden ratkaisujen löytämiseen asiakkaidemme kannattavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet siihen, että asiakkaidemme menestys on myös meidän menestyksemme. Haluamme olla luottokumppanina ja auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Voit ottaa yhteyttä myyntiimme numerossa: 03 871 370. Tervetuloa asiakkaaksemme ja anna meidän tukea sinua laadukkaan ja toimitusvarman elintarvikehuollon tarpeissasi. Palvelutukku Kolmio on valmiina palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla!